cos_dr Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 Μόλις τώρα, dimsonic είπε ο σουλτάνος καλύτερα Εδώ είμαι στην Αρεόπολη της Μάνης, πίνω μπύρα και βλέπω το άγαλμα του Πετρομπεη Μαυρομιχάλη. Θα κάνουμε επανάσταση. Ήρθε η βραδιά του '21 Cubase sux. Χαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 1 minute ago, cos_dr said: Ήρθε η βραδιά του '21 Cubase sux. Χαχαχαχαχα Κιουμπέης vs Πετρόμπεης. Θα τους πατήσωμεν σύντροφοι. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 είμαι μεγάλη καρδιά πάρτε ένα teaser.... για να πιείτε τη μπυρίτσα σας χαλαρά... 3 με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 και το ξεπόρτισα κανονικά, κι ας είναι γουαβ με τον κουβά τον δεκάμιση 1 minute ago, gkourmoul1 said: Νοτ μπαντ, νοτ ατ ολ! ε βέβαια, έκοψα 10 λεπτά.... βασικά για σφηνάκι είναι με σήμα το μπιφτέκι
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 Μπράβο. Εχω χάσει επεισόδια στα clips και μου έχει λείψει τα γράψω κι εγώ κάτι στο synthesizer. Υπάρχει και η άλλη λύση Αλέξανδρε. Καντα export σε aiff και μετέτρεψε το στο τέλος σε wav εκτός cubase λολ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση