ethnik471 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους! Έχω εδώ και χρόνια στην κατοχή μου ένα πιάνο το οποίο σκέφτομαι για διάφορους λόγου να πουλήσω. Το θέμα ειναι οτι δεν ξέρω τίποτα απο τα χαρακτηριστικά του και επίσης δεν γνωρίζω ούτε την μάρκα που φαίνεται και στις φωτογραφίες. Θα ήθελα όποιος ξέρει να μου πει κάποια πράγματα για το πιάνο ή πως θα τα εντοπίσω καθώς και πόσο πιστεύετε κατα προσέγγιση οτι θα μπορούσε να πιάνει σε χρηματική αξία αυτή τη στιγμή Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξεργασμένο 19 Ιουλίου 2020 από ethnik471 προσθήκη επιπλέον φωτογραφιών
fenderiarhs Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 19 Ιουλίου 2020 Αν με αυτο εχει παιξει ο Βλαντιμιρ αρχηγος του ξανθου γενους κρατα το. 2 things are infinite:the universe&human stupidity
ethnik471 Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2020 OP Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2020 Χαχα υπάρχει πολύ σημαντικότερος λόγος για να το κρατήσω αλλά δυστυχώς πρέπει να πουληθεί... Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τιμή...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση