fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2020 4 minutes ago, Spyros Delta said: Το λες για την τωρινή κατάσταση; Εννοούσα όταν γίνονταν λαιβ Όχι βρε Σπύρο. Έλεγα ότι θα σε βοηθούσε σε busking για να μην γεμίζει ο τόπος κέρματα. Όλα εκεί μέσα ασούμε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2020 Για να καταλαβω, με το hightech εξαρτημα αυτο η κιθαρα λειτουργει ως juke box, δηλαδη βαζεις 2ευρο και παραγγελνεις κομματι?? 2 Γιώργος
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2020 9 minutes ago, gkourmoul1 said: Για να καταλαβω, με το hightech εξαρτημα αυτο η κιθαρα λειτουργει ως juke box, δηλαδη βαζεις 2ευρο και παραγγελνεις κομματι?? Είδες που καταντήσαμε? Κάποτες είχαμε τα πουκάμισα τα λαχουράτα ασούμε με τους γιακάδες προπέλες, και τις ωραίες τις τσεπούλες στο στήθος, για να βάζει ο άλλος πεντοχίλιαρα για παραγγελιές, και τώρα αυτό το μαραφέτι για κέρματα. Ρε που πάμε? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Είδες που καταντήσαμε? Κάποτες είχαμε τα πουκάμισα τα λαχουράτα ασούμε με τους γιακάδες προπέλες, και τις ωραίες τις τσεπούλες στο στήθος, για να βάζει ο άλλος πεντοχίλιαρα για παραγγελιές, και τώρα αυτό το μαραφέτι για κέρματα. Ρε που πάμε? Μήπως να αρχίσουμε να φοράμε καπέλα...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2020 1 minute ago, cigaret13 said: Μήπως να αρχίσουμε να φοράμε καπέλα... .... ανάποδα? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε .... ανάποδα? ...στο πεζοδρόμιο... 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, cigaret13 said: ...στο πεζοδρόμιο... Άσε Φώτη μου, εγώ τελευταία κυκλοφοράω έξω από σουπερμάρκετ. Όχι μέσα, μόνο έξω. Όλο και κανένα δίλεπτο βρίσκω κάτω. Πενήντα λεπτά την μέρα μεροκάματο, δεν το λες και λίγο.... Μια φορά μάλιστα, βρήκα κάτω δίευρο. Και τις επόμενες τέσσερεις μέρες δεν βγήκα για δουλειά. Επεξεργασμένο 18 Ιουλίου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cigaret13 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Άσε Φώτη μου, εγώ τελευταία κυκλοφοράω έξω από σουπερμάρκετ. Όχι μέσα, μόνο έξω. Όλο και κανένα δίλεπτο βρίσκω κάτω. Πενήντα λεπτά την μέρα μεροκάματο, δεν το λες και λίγο.... Στράτο μου εσύ με αυτά τα περίεργα ακόρντα και μουσική που παίζεις, μην περιμένεις να βγάλεις λεφτά! Γύρισε το σε maj & min μόνο άντε και στο τσακίρ κέφι και καμιά 7ης και να δεις πόσα 20ευρα και 50ευρα θα μαζέψεις.... Το παραχέσαμε το θέμα του Σπύρου.... 2
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2020 1 minute ago, cigaret13 said: Στράτο μου εσύ με αυτά τα περίεργα ακόρντα και μουσική που παίζεις, μην περιμένεις να βγάλεις λεφτά! Και γιατί τότε ο pipityri έγινε πλούσιος και διάσημος? Εντάξει το κόβω, έχετε δίκιο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2020 Καθηστε φρονιμα γιατι θα σας βαλω καμια 17η... 4 hours ago, Spyros Delta said: Στα λαιβ με έχει σώσει Pick dropper? με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση