Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Μόνο και μόνο λόγω εμφάνισης, δεν έπαιζε καν η αμυδρά υποψία ότι θα μπορούσε να γίνει αυτό που λες και πάλι καλά.... :)

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

• Απαντήσεις 230
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Δημοσιευμένο

Τι έγινε βρε 'σεις; Το βρήκατε το καλύτερο άλμπουμ μέταλ ή ακόμη; :) :) :) :) :) Να προτείνω και εγώ το δίσκο του Πάριου "Θα με θυμηθείς", από το χώρο του fuck (them) metal. :) :) :)

Mea Culpa

Δημοσιευμένο
Τι έγινε βρε 'σεις; Το βρήκατε το καλύτερο άλμπουμ μέταλ ή ακόμη; :) :) :) :) :) Να προτείνω και εγώ το δίσκο του Πάριου "Θα με θυμηθείς"' date=' από το χώρο του fuck (them) metal. :) :) :)[/quote']

βιάζεσαι eye.. ακόμη δεν έχουμε βρει πια είναι η αγαπημένη μας χορδή...αυτό και αν ήταν βαθυστόχαστο θέμα συζήτησης :D :D

προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!

Δημοσιευμένο
Τι έγινε βρε 'σεις; Το βρήκατε το καλύτερο άλμπουμ μέταλ ή ακόμη; :) :) :) :) :) Να προτείνω και εγώ το δίσκο του Πάριου "Θα με θυμηθείς"' date=' από το χώρο του fuck (them) metal. :) :) :)[/quote']

¶σε και πάμε να το κάψουμε το θέμα.....

Δημοσιευμένο
¶σε και πάμε να το κάψουμε το θέμα.....

Πλάκα κάνω πάντως... μην τα πάρετε πάλι... Απλά γέλασα πολύ με το φίλο που ψήφισε τα δίσκάκια των Floyd... ξαφνικά άρχισα να φαντάζομαι τον Gilmour με τρελό πέτσινο και νεκροκεφαλές... καθώς και μία νεκροκεφαλή στο εξώφυλλο του Dark Side Of The Skull.... ε, ρε τιτλάρα που μου ήρθε πάλι... !!!!!!

Mea Culpa

Δημοσιευμένο

Έχε χάρη που βαριέμαι να ανεβάζω εικόνες.....

Να μην τραγουδήσω όπως είμαστε την σαλάτα....

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...