whiteNoise Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 ξεχασατε τους Annihilator....θα σας μαλωσω προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
boukas Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Μπα ο πρώτος δίσκος. Μετά απογοητεύουν. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
panagiotis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Kαλοί είναι.... στον καινούριο τους μάλιστα κάνει κάποια guest solo o michael amott και guest φωνητικά η angela gossow.... www.archenemy.net Βass is a state of mind...
boukas Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Χαχαχαχα γιαυτό σου άρεσαν βρε; Λόγω amott; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
Michael-Amott Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Kαλοί είναι.... στον καινούριο τους μάλιστα κάνει κάποια guest solo o michael amott Μην κοιτατε εμενα...εγω παντως δεν εκανα τιποτα! :lol: :lol: :lol: :lol:
panagiotis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Χαχαχαχα γιαυτό σου άρεσαν βρε; Λόγω amott; χε όχι ρε συ άλλωστε σήμερα το είδα αυτό.... :wink: jeff waters rulesss Βass is a state of mind...
panagiotis Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Kαλοί είναι.... στον καινούριο τους μάλιστα κάνει κάποια guest solo o michael amott Μην κοιτατε εμενα...εγω παντως δεν εκανα τιποτα! :lol: :lol: :lol: :lol: άσε ρε ψωνάρα.... :lol: Βass is a state of mind...
menelaos Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2007 ξεχασατε τους Annihilator....θα σας μαλωσω Όταν γράφεις Annihilator εννοείς πάντα "Ανιχιλέϊτορ" έτσι;;; :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8)
kwstas79 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Mysticum Και οι Limbonic Art καλοί είναι πάντως... :) LEGO people live in houses made of their own flesh.
takis Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Pink Floyd: Dark side of the moon Pink Floyd: Division Bell πραγματι κα γαμω τα metal albums :wink: :D :D α ρε κωστα!!! :lol: :lol: :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση