argytar Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 OP Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Χμμμ ενδιαφέρον.... το χέντστοκ παράγει τα ίδια του τα αυτάκια..... τι μας κρύβουν; Επεξεργασμένο 22 Ιουλίου 2020 από argytar ''It's dark and we're wearing sunglasses''
argytar Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 OP Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 Λίγο ανορθόδοξο αλλά φαίνεται να είναι οκ!! ''It's dark and we're wearing sunglasses''
nasokosm Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 Τι έκανες μπρέ είπες να δοκιμάσεις τη σακούλα! να σου πω επειδή η πίεση της ειναι ομοιόμορφη μήπως να καταργήσουμε τους σφηκτήρες? Εξη χορδές και ειναι πολλές
argytar Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 OP Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ίσα ίσα για συμπλησιασμό τους έβαλα δε χρειάστηκε να σφίξω ιδιαίτερα! Πάντως βρισκει κι αλλες εφαρμογές όπως κόλληση veneer! Επεξεργασμένο 22 Ιουλίου 2020 από argytar ''It's dark and we're wearing sunglasses''
argytar Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 OP Δημοσιευμένο 22 Ιουλίου 2020 Δε με χάλασε η σακούλα , μια χαρά κόλληση πέτυχε!!!! Σημάδεψα για τις τρύπες των tuners αφού έκανα λίγο shaping 2 ''It's dark and we're wearing sunglasses''
argytar Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2020 OP Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πλάνισμα πίσω μέρους κλειδιέρας με το safe T planer στο κολωνάτο δράπανο. Εν τω μεταξύ τοποθετήθηκαν και τα side dot markers σημαδεύοντας και τρυπώντας με το δρεμελ με αρίδα 2 χιλιοστών. Πήρα Schaller tulip tuners οπότε τρύπησα για δεκάρες tuner holes. Θα διαφοροποιηθώ ελάχιστα στο headstock. Θα έχει το κρομμυδο-logo. Επίσης θα κάνω volute. Το θεωρώ πιο σταθερό ως κατασκευή και μου αρέσει οπτικά. Το πίσω μέρος του headstock θα βαφεί και αυτό μαύρο, όπως σε κάποιες κιθάρες του 1958. Επεξεργασμένο 23 Ιουλίου 2020 από argytar 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses''
argytar Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2020 OP Δημοσιευμένο 23 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ώρα για τάστα! 6105 Dunlop “narrow jumbo”. Ό,τι πρέπει για την 24.625" κλίμακα που διάλεξα. Να έχει και λίγο χώρο ψηλά μιας και το fret access σε αυτές τις κιθάρες είναι πλήρες. Και.... έτοιμα.... πάμε για Neck profile και κατασκευή οστέινου nut. Επεξεργασμένο 23 Ιουλίου 2020 από argytar 2 ''It's dark and we're wearing sunglasses''
argytar Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2020 OP Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ώρα για την καλύτερη, πιο απολαυστική στιγμή της κατασκευής για μένα.... ροκάνι και neck profile!! Επεξεργασμένο 24 Ιουλίου 2020 από argytar ''It's dark and we're wearing sunglasses''
nasokosm Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2020 Ταχύτατος μπράβο το Τ planer με άρεζε και μένα αλλά δεν πρόκανα να πάρω εγώ τις έχω και τις κοιτάω δεν βλέπω να τελειώνουν με τη ζέστη Εξη χορδές και ειναι πολλές
argytar Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2020 OP Δημοσιευμένο 24 Ιουλίου 2020 3 hours ago, nasokosm said: Ταχύτατος μπράβο το Τ planer με άρεζε και μένα αλλά δεν πρόκανα να πάρω εγώ τις έχω και τις κοιτάω δεν βλέπω να τελειώνουν με τη ζέστη Νομίζω το ξαναβγάζει ο ΣτουΜακ βελτιωμένο. Είναι εύχρηστο για τέτοιες δουλειές, αλλά θέλει προσοχή γιατί καμιά φορά «κλωτσάει». Ζέστη- ζέστη άστα χαμός! ''It's dark and we're wearing sunglasses''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση