ierissiotis Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2020 Δημοσιευμένο 22 Αυγούστου 2020 Εδω ο καλος A.King!!!!!!!! χαχα Mου εταξες testdrive.Δε πιστευω να το ξεχασες 1
argytar Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2020 OP Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2020 On 8/22/2020 at 1:44 PM, ierissiotis said: Εδω ο καλος A.King!!!!!!!! χαχα Mου εταξες testdrive.Δε πιστευω να το ξεχασες Ωωωω σωστός! Θα τη στείλω μία στον Μποναμάσσα που μου τη ζήτησε και μετά εννοείται εδώ είναι η κιθάρα, μολών λαβέ και play! ''It's dark and we're wearing sunglasses''
argytar Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2020 Πνοή και Νύξη hard industries. Έγινε το ανάλογο crash test. Περιμένω να δω τι θα κάνω με το κρομμυδο-logo για να τραβήξω επίσημο κλιπάκι. 3 ''It's dark and we're wearing sunglasses''
argytar Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 With a little help from my friends! Το logo το κόβει με το laser o φίλος Hellfire! Many thanks !! Θα το δοκιμάσουμε σε pearloid. 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses''
alderbody Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 Καταρχάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Πνοή & Νύξη Heavy Industries and session studios για μία ακόμη κιθαροφιλοξενία!!! Φαντάζομαι θα παιχτεί ανάλογο Post, οπότε δεν θα επεκταθώ. Στο θέμα μας και όπως ...τόνισα και στο event _ανόητο μπλαζέ ύφος on_ έχοντας παίξει την Flying V Του Jimi, αυτή μου φάνηκε πάρα πολύ καλή _ανόητο μπλαζέ ύφος off_ Μου άρεσε το παχύ μανίκι και το παιχτability του οργάνου γενικώς. Οι χαμωbuckers έκατσαν καλά στα single coil αυτιά μου, με παχο/Jazzο_αλλα με definition-βραχνάδα καθαρά και τσιρίδα/μαγκιά/δάγκωμα στη βρωμιά. ...με ένα σετάκι μεγαλύτερο gauge χορδές για να μην ...αερίζεται η Μι, πιστεύω θα είσαι super. Συγχαρητήρια Κε Argytar. Πάλι έπιασες ένα θέμα και το έκανες ...με τα κρεμμυδάκια 2 1 wood matters
johnps Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, alderbody είπε Πάλι έπιασες ένα θέμα και το έκανες ...με τα κρεμμυδάκια και λιγα λες..... 1
Superfunk Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, alderbody είπε ...με ένα σετάκι μεγαλύτερο gauge χορδές για να μην ...αερίζεται η Μι, πιστεύω θα είσαι super. Όχι αρχηγέ μου μου πλΕγωνεις την καρΝτια.... Στον αεριΖμο της ΜΙ είναι ΟΛΑ τα λεφτά. 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) On 9/19/2020 at 10:22 PM, argytar said: Πνοή και Νύξη hard industries. Νταξ ασούμε, αυτό με ξεπερνάει. Να φτιάχνεις κιθαράκλες δηλαδής, και να τις παγαίνεις μετά στον μάστορη να στις κουρδάει ασούμε. Επεξεργασμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 από fusiongtr 1 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 πάλι μάζωξην κάτω απε την μύτην μου βλέπω..... με σήμα το μπιφτέκι
argytar Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2020 37 minutes ago, fusiongtr said: Νταξ ασούμε, αυτό με ξεπερνάει. Να φτιάχνεις κιθαράκλες δηλαδής, και να τις παγαίνεις μετά στον μάστορη να στις κουρδάει ασούμε. Την κουρδάει πριν τη χαϊδέψει. 18 minutes ago, dimsonic said: πάλι μάζωξην κάτω απε την μύτην μου βλέπω..... Παράλειψις , αλλά λόγω Covid-19 κρατήσαμε χαμηλό αριθμό συμμετεχόντων, αποστάσεις και μέχρι δύο άτομα μέσα στο εργαστήρι. Next time θα γίνει νωρίτερη ειδοποίησις! 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση