Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2020 Administrator Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2020 Ο Hans Zimmer έχει γράψει απίστευτα έργα και έχει αναδείξει φοβερές συναισθηματικά φορτισμένες σκηνές. Για τα γούστα μου ο κορυφαίος. Το αγαπημένο μου soundtrack. Όλο το άλμπουμ εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Vp6_Rjxs9U8&list=OLAK5uy_lzaX6A0jFUQjfkVcDVuKlzruFz2ZSQu9U 6 Live and let Live.
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2020 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2020 19 minutes ago, yameth said: Ο Hans Zimmer ... Κι έλεγα δεν θα βάλει κάποιος και τον Hans? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gmoukou Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2020 Και οι δικοί μας πάντως δεν έχουν απολύτως τίποτα να ζηλέψουν, αντιθέτως...... 3 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.
Jazzjoker Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2020 Δύο από τον αγαπημένο μου κινηματογραφικό συνθέτη: 3 Ενωμοτάρχης
gmoukou Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2020 3 hours ago, mitsosgroove said: @mitsosgroove ταινιαρα αλλά πιστεύω ότι το παρακάτω μουσικό κομμάτι ξεχώρισε περισσότερο στη ταινία (και είναι άλλος ένας λόγος που μου άρεσε η ταινία) 2 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.
gmoukou Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2020 4 hours ago, Jazzjoker said: Δύο από τον αγαπημένο μου κινηματογραφικό συνθέτη: Κοίτα που νόμιζα οτι στο βαβέλ είχε γράψει μόνο ο Santaolalla! Τι να λέμε για τον Sakamoto, απλά μοναδικός. 3 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.
mitsosgroove Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, gmoukou είπε ταινιαρα αλλά πιστεύω ότι το παρακάτω μουσικό κομμάτι ξεχώρισε περισσότερο στη ταινία (και είναι άλλος ένας λόγος που μου άρεσε η ταινία) Συμφωνώ απολύτως μαζί σου! Στο you tube δεν υπήρχε λίνκ με ολόκληρο το άλμπουμ, οπότε έβαλα το Birds for the mind γιατί με αύτο ξεκινάει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση