kontras Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Καλησπέρα ωρε έχω κολλήσει εδώ και αρκετό καιρό με το τελευταίο album των ayreon, the human equation. Έχει κανείς να προτείνει κάτι παρόμοιο; Έτσι σε metal opera κατάσταση, αλλά μελωδικά και progressive. Ζητάω πολλά το ξέρω, αλλά...είχα να κολλήσω έτσι με ένα album από το Scenes from a memory... Ευχαριστώ προκαταβολικά Dreamers come and go, but a dream's forever
generationx Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 ψαξε για τους Aina και σιγουρα κατι απο shadow gallery δε θα σε απογοητευσει...παντως τις συγκινησεις ποθυ προσφερει το scenes from a memory δε θα τις βρεις πουθενα αλλου..και η ζωη συνεχιζεται..
db548 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Χε κ εγώ που νόμιζα ότι είμαι ο μόνος Έλληνας που ακούω Ayreon... Tο 'Electic Castle' και τα δύο 'Universal Migrator' album είναι επίσης φοβερα. Αγόρασε τα τώρα! Επίσης αρκετά καλό είναι κ το Star One project του Lucassen.
kontras Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Χε κ εγώ που νόμιζα ότι είμαι ο μόνος Έλληνας που ακούω Ayreon... Tο 'Electic Castle' και τα δύο 'Universal Migrator' album είναι επίσης φοβερα. Αγόρασε τα τώρα! Επίσης αρκετά καλό είναι κ το Star One project του Lucassen. Kαλά ναι, όλη η δισκογραφία των Ayreon είναι φανταστική. Θα ψάξω και για τα άλλα που μου είπατε. Ευχαριστώ ωρε :wink: Υ.Γ. Αχ αυτό το Scenes.... Dreamers come and go, but a dream's forever
panagiotis Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 ε οπωσδήποτε therion και haggard... από κει και πέρα τσέκαρε εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Symphonic_metal http://en.wikipedia.org/wiki/Folk_metal Βass is a state of mind...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση