kavatzoulas Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2020 καλησπερα στη παρεα, βρηκα κατα τυχη αυτο το φορουμ ψαχνοντας πληροφοριες για να κανω ενα refresh στα μηχανηματα της νεοτητας μου μια κ στα γεραματα αποφασισα να ξαναρχισω με τη μουσικη. θα ηθελα να μου υποδειξετε καποιο τεχνικο για ενα ελαγχο κ επισκευη στα μηχανηματα μου. εχω στη διαθεση μου τα εξης που θα ηθελα να τα επαναφερω στη ζωη!!! kawai k-5, kawai r-100, kawai q-80, korg 05/rw, kawai km60. το ξερω οτι για τους περισσοτερους ειναι αρχαιολογια αλλα οταν τα αγορασα το 1989 ηταν κορυφη! αν μπορειτε να μου συστησετε καποιον τεχνικο κατα προτιμηση Αθηνα η νοτια προαστεια. ευχαριστω
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2020 Administrator Δημοσιευμένο 2 Ιουλίου 2020 Καλώς όρισες. Κοιτώντας τα παλαιότερα θέματα θα βρεις αρκετές σχετικές απαντήσεις. Live and let Live.
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 Γιώργος Καζαντζίδης 6944508986. "Παλαιάς κοπής" τεχνικός, κάπου κοντά στον Κορυδαλλό είναι το εργαστήριο. Με έχει σώσει με τα δικά μου πλήκτρα 2 φορές. Λίγο τσιμπημένες τιμές,αλλά τον προτείνω ανεπιφύλακτα.
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 Guru Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Γιώργος Καζαντζίδης 6944508986. "Παλαιάς κοπής" τεχνικός, κάπου κοντά στον Κορυδαλλό είναι το εργαστήριο. Με έχει σώσει με τα δικά μου πλήκτρα 2 φορές. Λίγο τσιμπημένες τιμές,αλλά τον προτείνω ανεπιφύλακτα. κι εγώ έμεινα ευχαριστημένος από την δουλειά του... συνυπογράφω... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση