Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 εμένα με καλύπτει πλήρως το member title που μου έβαλε το φορουμ ως preset 2 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, Άγιος είπε Πως μπορώ ...............................όπως ο cos_dr εχει RYZEN? χαχαχαχαχαχαχα Επεξεργασμένο 29 Ιουνίου 2020 από cos_dr 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Άγιος Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 OP Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, cos_dr είπε χαχαχαχαχαχαχα AMDάδες σας τρέχαμε και παρατάγατε μηχανάκια 3 kavagio for strings
cos_dr Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Άγιος είπε AMDάδες σας τρέχαμε και παρατάγατε μηχανάκια Ήμουν intel και εδώ που είμαι θα ερθεις. Τωρα πια ήρθε ο RYZEN, ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ! 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2020 13 minutes ago, cos_dr said: Τωρα πια ήρθε ο RYZEN, ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ! 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση