gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, cigaret13 said: Δικαιολογίες....... Μην περιμενεις απο μενα τελειοτητες, απο την στιγμη που εσυ παρατησες το, εν δυναμει, ασμα. Δεν μου εδωσες κινητρο... Επεξεργασμένο 3 Ιουλίου 2020 από gkourmoul1 Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 δουλειές του ποδαριού... σα δε ντρέπεστε... με σήμα το μπιφτέκι
vasilisgeo72 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 Είσαι μεγάλος παίχτης..... i love my stratogibsontele
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 OP Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Μην περιμενεις απο μενα τελειοτητες, απο την στιγμη που εσυ παρατησες το, εν δυναμει, ασμα. Δεν μου εδωσες κινητρο... Θα σου δώσω σε λίγες μέρες.... 1 λεπτό πριν, vasilisgeo72 είπε Είσαι μεγάλος παίχτης..... Ναι καλά..... 1
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 και μια μικρή τζούρα κι από μένα Your browser does not support the HTML5 audio tag Cigaret Blues.wav
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 ούτε οι Steely Dan δεν κάνανε έτσι. Μέχρι στιγμής περάσαμε 5? απ την καρέκλα... 2 με σήμα το μπιφτέκι
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 OP Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Λιγόλογος, περιεκτικός, αισθηματίας (κι εσύ...) αλλά λίγο ρε "παιδάκι" μου.... βάλε λίγο ακόμη να γουστάρουμε! Edit: Μου φαίνεται θα γράψω κάτι κι εγώ πάνω του, για να σας δείξω πως γίνεται..... Επεξεργασμένο 3 Ιουλίου 2020 από cigaret13
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 5 minutes ago, cigaret13 said: Edit: Μου φαίνεται θα γράψω κάτι κι εγώ πάνω του, για να σας δείξω πως γίνεται..... γράψε, αλλά να σας πω ένα μυστικό, μέχρι να εξηνταρήσετε θα νομίζετε ότι οι κιθάρες είναι για σόλα.... με σήμα το μπιφτέκι
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 Μετα τα 60, και να θελουμε, θα ειναι δυσκολο να σολαρουμε. 1ον αρθριτικα και 2ον δεν θα αντεχουμε την πολλη συγκινηση... 2 Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 3 minutes ago, gkourmoul1 said: Μετα τα 60, και να θελουμε, θα ειναι δυσκολο να σολαρουμε. 1ον αρθριτικα και 2ον δεν θα αντεχουμε την πολλη συγκινηση... εσύ μπαίνεις στο νόημα αμέσως Λοιπόν, ο,τι γίνει εκεί μεταξύ 59-60 με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση