fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 29 minutes ago, >PE-LD< said: και μια μικρή τζούρα κι από μένα Ανάποδα το έβαλες το σόλο. Έπρεπε να αρχίζει από το fade out στο τέλος .... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ανάποδα το έβαλες το σόλο. Έπρεπε να αρχίζει από το fade out στο τέλος .... Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω τι εννοείς 32 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Λιγόλογος, περιεκτικός, αισθηματίας (κι εσύ...) αλλά λίγο ρε "παιδάκι" μου.... βάλε λίγο ακόμη να γουστάρουμε! Είχα πολύ παραπάνω αλλά το έκοψα για να μην γίνει βαρετό.
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, >PE-LD< said: Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω τι εννοείς Εννοώ ότι πάνω που άρχισε να γίνεται ενδιαφέρον, μου κάνεις fade out ρε μάστορα. Ακούω κι εγώ μια διαφορετική από το συνηθισμένο και πολύ ενδιαφέρουσα φράση και ξαφνικά χαμηλώνει η ένταση. Σκύβω πιο κοντά στα ηχεία, αλλά η ένταση όλο και χαμηλώνει. "Όχι ρε π..στη μου" σκέφτομαι, "δεν θα μάθω τι έγινε μετά ..." Επεξεργασμένο 3 Ιουλίου 2020 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε "δεν θα μάθω τι έγινε μετά ..." Θα μπορούσαμε να το πούμε αυτό για όλα τα κομμάτια που τελειώνουν με fade out. Ένα καλό θέμα
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 3 Ιουλίου 2020 εντάξει θα το βάλουμε στο fade out του κομματιού αφού είναι έτοιμο με σήμα το μπιφτέκι
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2020 είχα καιρό να ανοίξω το αρμόνιο, το έβαλα μεσα και εκανα ότι να ναι. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Χωρίς πρόθεση ασέβειας εις το άσμα έτσι? Δεν μου ερχόταν τίποτα σοβαρό, ζεσταίνομαι. Ζέστη ρεεεεε. Ερε και που να σφίξουν Your browser does not support the HTML5 audio tag cigaret1_cosdr.wav 5 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2020 42 minutes ago, cos_dr said: είχα καιρό να ανοίξω το αρμόνιο, το έβαλα μεσα και εκανα ότι να ναι. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Χωρίς πρόθεση ασέβειας εις το άσμα έτσι? Δεν μου ερχόταν τίποτα σοβαρό, ζεσταίνομαι. Ζέστη ρεεεεε. Ερε και που να σφίξουν Your browser does not support the HTML5 audio tag. Your browser does not support the HTML5 audio tag cigaret1_cosdr.wav 35.52 MB · 42 downloads την άλλη φορά που θα σου έρθει κάτι σοβαρό, πάνε να πιείς μια μπύρα καλύτερα 1 με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2020 1 hour ago, cos_dr said: Δεν μου ερχόταν τίποτα σοβαρό, ζεσταίνομαι. Ζέστη ρεεεεε. Ερε και που να σφίξουν Σφιγμένες είναι. Είσαι ο guitar hero των πλήκτρων. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2020 34 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Σφιγμένες είναι. Είσαι ο guitar hero των πλήκτρων. Ναι. Μου αρέσει αυτό. Αυτό είμαι. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2020 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2020 Αυτό θα πει να είσαι πειραματικός-εναλλακτικός Καλλιτέχνης...!!!! Η εισαγωγή σου Κώστα άνετα θα μπορούσε να ήταν τα χαμένα tapes από τα γουρούνια των Floyd! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση