ex-Dr. No Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε τι να κάνουμε με αυτό το ρημάδι το Amin, και πώς να ακουστεί λιγότερο βαρετό Παίξε 6τονική. Παίζεις όλες τις νότες εκτός απ' το φα. Θα ακούγεσαι βέβαια σαν Ιρλανδός ρόκερ, Ρόρυ και σία
dimsonic Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2020 3 hours ago, fusiongtr said: Γιατί βρε dim? Μήπως σου έπεσε βαρύ το μεσημεριανό? Δηλώνω ένοχος με το D13b5b9. Εγω παρέσυρα στον βούρκο το αγνό παιδί με τα ...τραπέζια... 1 με σήμα το μπιφτέκι
gvour Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2020 Οι μορφωμενοι περι τα μουσικα τα λενε αλλιως και τους ζηλευω,εμεις οι υπολοιποι αν παιζαμε μπακαπ σε καποιον θα λεγαμε οτι ολο το κομματι ειναι στο 1. Δυο πενιες που δεν εχουν πολυ νοημα,αλλα......οι μπυρες αρκετες και η διαθεση βουνο. Cheers μουσατε γιγαντα. Your browser does not support the HTML5 audio tag ggggg-01.mp3 7
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2020 Χείμαρρος, καταιγίδα, σκοτωμός, κόλαση! 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gvour Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2020 Αδερφε μου σε ευχαριστω αλλα στην πραγματικοτητα ειναι μια μικρη μελωδια και αρκετο χαζολογημα. Τιμη μονο στον Σιγαρετο. 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2020 Δεν με χαλάει να ακούω τέτοια χαζολογήματα .... Τιμή και δόξα και στους δυο σας. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 30 Ιουνίου 2020 5 minutes ago, gvour said: Tην ευχη μου. Όχι, την δική μου ευχή, την ευχή δηλαδή ενός σεβάσμιου γέροντα ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 OP Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πολύς πόνος ρε Γιώργαρε!!!!! Εγώ γιατί ρε γαμώτο δεν μπορώ να παίξω έτσι...; Το έχω ξαναγράψει και θα το ξαναγράψω... μου δημιουργείς ψυχολογικά "θεματάκια" με το παίξιμο σου.... Επεξεργασμένο 1 Ιουλίου 2020 από cigaret13
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, cigaret13 said: Εγώ γιατί ρε γαμώτο δεν μπορώ να παίξω έτσι...; Μόνο εσύ δεν μπορείς Φώτη μου. Όλοι εμείς οι άλλοι βλέπεις, παίζουμε άνετα έτσι ... Επεξεργασμένο 1 Ιουλίου 2020 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση