Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

και ξέρεις ποώς το ανακάλυψα;

Κοιτούσα παλιά θέματα στο "περί ανέμων..." (πω ρε συ τι μπορείς να βρεις εκεί ! !) και πέφτω πάνω σ 'αυτό...και λέω "αυτός δεν είναι ο τύπος που έγραφε σε εκείνο με το παλκάρι που έπαιζε με tapping και λοιπά".........

μάλιστα έχεις τελειώσει τον στρατό;

Καταρχην να σου πω οτι με πηραν τα ζουμια γιατι μου θυμισες πραγματα κ πραγματα...σνιφ κλαψ κλαψ....;)

Ναι τελειωσα επιτελους.Τελιακ ηταν οντως διακοπες οπως λεγανε κ οι πιο παλιοι εδω μεσα....

ΥΓ. Οτιτλος του αρθρου ηθελε να τονισει τον εντυπωσιασμο μου απο την τεχνικη που μπορει ο εκαστοτε κιθαριστας να αναπτυξει...Ισως ειναι λιγο υπερβολικος αλλα οταν ειδα το βιντεο εμεινα λιγο καραβανας...

f you don't want it you won't  do it

Δημοσιευμένο
To μεγαλύτερο λάθος που κάνουν ορισμένοι είναι να σκέπτονται "Ποτέ δεν θα παίξω έτσι εγώ"

Απάντηση:

"Και που το ξέρεις;;;;" :lol: :lol: :lol:

Το ιδιο ελεγα κι εγω.Και τωρα ειμαι παικταρας! :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :P :P :P (=εριστικος αυτοσαρκασμος) :D

feel da FUNK blast

Δημοσιευμένο
Και λογικό είναι να ζοριζόμαστε' date=' αφού μια κιθάρα της προκοπής κοστίζει σχεδόν όσο 2 μισθοί... Αυτό ίσως είναι λόγος να τα παρατήσει κανείς. Το ότι κάποιος παίζει καλύτερα ίσως είναι κίνητρο για να συνεχίσεις. :) :)[/quote']

Μην το λες. Είναι πολύ πιο εύκολο να επενδήσεις δύο, τρεις ή τέσσερις μισθούς παρά να επενδύσεις 10 χρόνια από 2-3 ώρες την ημέρα ;)

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...