dimsonic Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2021 36 λεπτά πριν, Tamtam είπε Αν θυμάσαι πριν καιρό, είχα ποστάρει μια custom που έφτιαξα με δικά μου specs, σε μαγνήτες κλπ. Τον περασμένο μήνα κατάφερα να την ανταλλάξω με μια custom fender. Και είμαι πολύ ευτυχισμένος! Εγω δε θυμάμαι τι έφαγα προχτες... δηλαδή αυτό δεν είναι τελεκαστερ? με σήμα το μπιφτέκι
TamTam Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, dimsonic είπε Εγω δε θυμάμαι τι έφαγα προχτες... δηλαδή αυτό δεν είναι τελεκαστερ? It's a strat! H πρώην: 1
dimsonic Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Tamtam είπε It's a strat! τότε θα λες μια custom fender stratocaster... (καλή φαίνεται). Χορδές δεν έχει? με σήμα το μπιφτέκι
TamTam Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε τότε θα λες μια custom fender stratocaster... (καλή φαίνεται). Χορδές δεν έχει? Honeymoon's over 1
qesh Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2021 Το δικο μου ειναι σαν εταιρεια ΙΚΕ (ο CEO ειναι και διαχειριστης, ειναι και υπαλληλος, ειναι και κλητηρας) 1 Thank God for the rain....
TamTam Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2021 52 λεπτά πριν, qesh είπε Το δικο μου ειναι σαν εταιρεια ΙΚΕ (ο CEO ειναι και διαχειριστης, ειναι και υπαλληλος, ειναι και κλητηρας) Δεξιά διακρίνεται μια τελεκάστερ, ξέχασες να το πεις! 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2021 10 λεπτά πριν, Tamtam είπε Δεξιά διακρίνεται μια τελεκάστερ, ξέχασες να το πεις! Πφφφφ, θύματα των influencers του noiz.... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
TamTam Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Πφφφφ, θύματα των influencers του noiz.... Εφτιαξα γκάλοπ, για κοπιάστε να μετρηθούμε ρε παιδιά! Επεξεργασμένο 22 Απριλίου 2021 από Tamtam 1
qesh Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2021 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2021 33 λεπτά πριν, Tamtam είπε Δεξιά διακρίνεται μια τελεκάστερ, ξέχασες να το πεις! xaxa δεν παιζεσαι στο telespotting Thank God for the rain....
Superfunk Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2021 OP Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, qesh είπε Το δικο μου ειναι σαν εταιρεια ΙΚΕ (ο CEO ειναι και διαχειριστης, ειναι και υπαλληλος, ειναι και κλητηρας) Ωραια TELECASTER! 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση