bluesbrain Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Υπάρχει περίπτωση να σου ταιριάξει η Scofield προσέγγιση; Τα τελευταία χρόνια απ' ότι βλέπω ο main ήχος του βγαίνει από έναν vox ac30 σε breakup κατάσταση. Η κιθάρα βέβαια δεν είναι 335 αλλά semi hollow ibanez as-200. Για εντάσεις σπιτιού με έναν attenuator μπορεί να πετύχεις καλό αποτέλεσμα... Επίσης να προσθέσω τη σημασία των pots όπως ανέφερε και ο Ηλίας νωρίτερα, μεγάλες διαφορές στον ήχο με κόψιμο σε volume/tone από την κιθάρα.... Επεξεργασμένο 25 Ιουνίου 2020 από bluesbrain 1
Guru Alter Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 Guru Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορεις σιγουρα να πλησιασεις και με μια (Prs semi με coil split πχ, η Gibson nighthawk, η tele με humbucker, κτλ κτλ), αλλα η τελικη λυση για ηχο Strat, Tele, Les Paul και 335 ειναι.... μια Strat, μια Tele, μια Les Paul, και μια 335! Εγω τον τελευταιο καιρο εχω αρχισει να ψαχνω πχ να φτιαξω μια Tele με μανικι Gibson και διπλο στο neck. Που θα μου παει θα βρω ακρη! Επεξεργασμένο 25 Ιουνίου 2020 από Alter 1 YouTube | Instagram
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2020 2 hours ago, Nestoras said: Ηχάρα, και παιξιματάρα ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση