dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2020 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2020 Ενδιαφέρουσες απαντήσεις δε λεω με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2020 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2020 pedal. got that right but..... 1. joyo ultimate drive modded 2. joyo american sound 3. mooer rumble drive 4. mooer hustle drive με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2020 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2020 μισό. λεω να σας το κάνω πιό εύκολο Σας ανεβάζω δεύτερο. Στο καινούργιο κλιπ υπάρχει το πρώτο αριστερά (για όσους πιθανόν έχουν κανάλια αλλαγμένα αρχίζει ελάχιστα πιό πριν) και άλλη κιθάρα με ακριβώς ίδια settings δεξιά. Τα settings είναι ίδια. Και οι δυό κιθάρες τέρμα το vol. Your browser does not support the HTML5 audio tag test2 dim.wav με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2020 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2020 και για να γίνει ακόμα πιό εύκολο (?) σας ανεβάζω και τις άλλες δυό. Λοιπόν 4 είναι όλες κι όλες, τις είπα πιό πάνω. Ιδια settings και vol τέρμα. Your browser does not support the HTML5 audio tag test3dim.wav στο τέταρτο χτύπησε και το τηλέφωνο....και με διέκοψε. νομίζω είναι όλα εύκολα τώρα. Your browser does not support the HTML5 audio tag test4 dim.wav με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2020 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2020 2 hours ago, gkourmoul1 said: 4. όχι με σήμα το μπιφτέκι
Nestoras Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2020 Άκουσα ηλεκτρική και όχι ακουστική. Μου φαίνεται άλλα τάζεις, άλλα κάνεις. 1 InfluenSir!
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2020 OP Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2020 28 minutes ago, Nestoras said: Άκουσα ηλεκτρική και όχι ακουστική. Μου φαίνεται άλλα τάζεις, άλλα κάνεις. μην πας να τη σκαπουλάρεις. Εκείνο έρχεται. some tech problems...but coming whatsoever μέχρι να έρθει μίλα! γιατί έχω την εντύπωση οτι έγινε δύσκολο ενώ είναι τόσο εύκολο? με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2020 OP Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2020 On 6/6/2020 at 12:01 AM, dimsonic said: α. ποια κιθάρα? 1. deluxe 2. sq strat 3. sq tele 4. dot β. μαγνήτης? 1. n 2.mid 3. b γ. amp or digital δ. comp or not ε. eq or not ζ. boost or not. η. pedal or not η απροθυμία συνεχίζεται βλέπω, οπότε ας το κλείνουμε. γ.ο v amp σε bypass, απλά όλα περνάνε απ αυτόν δ. μετριο compressing από το boss ε. bypass ζ. στη μέση το LS2 από clean gain η. μόνο το american sound σε σχεδόν μεσαίες ρυθμίσεις. Πιό ύστερα και τα α, β. με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2020 OP Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2020 αν και του αγίου Πνεύματος σήμερα δεν βλεπω επιφοίτηση οπότε let's wrap it up. οι σωστές απαντήσεις εδώ. 1. dot 2. sq strat 3. deluxe 4. sq tele όλες neck, όλες vol 10, όλες am sound ίδια settings τα πάντα όλα, λίγο boost, λίγο comp, no pick. από όσο θυμάμαι....λίγες συμμετοχές, κανείς νικητής με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση