Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2020 Εμένα πάλι όλοι οι μαγνήτες το ίδιο μου ακούγονται. Και αυτοί της fender και οι Κινέζοι των 10 ευρώ το σετ. Μάλιστα οι κινέζικοι έχουν λιγότερο θόρυβο και τα pots είναι πιο μαλακά.
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2020 21 ώρες πριν, Lord_Goumis είπε Δεν νομίζω να υπάρχει κάνα παλαβό μέλος μπάντας που να παίζει σε jam night βραδιές και να έχει μαζί του την Gibson/Paul Reed Smith του στην σκηνή Yπάρχει, εγώ. 1 InfluenSir!
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2020 2 minutes ago, Nestoras said: Yπάρχει, εγώ. Έχεις και PRS βρε θηρίο? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
rgxinap Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2020 δεν ειναι θεμα τιμης αγοράς, ειναι θέμα να κελαηδάει το κιθαρόνι. Αν ακούγεται όμορφα με τους φτηνους τότε ναι στους ακριβούς.
Nestoras Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Έχεις και PRS βρε θηρίο? Ναι, custom 22. 1 InfluenSir!
John Goumis Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2020 26 λεπτά πριν, Nestoras είπε Yπάρχει, εγώ. Αν ήσουν σε τζαμ νάιτ που ήμουν εγώ, πίστεψέ με θα πήγαινες με μια από τα lidl 1
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 8 Ιουνίου 2020 Ρε σεις κουλάρετε λιγάκι. Δε θα τις πάρουμε και μαζί μας. Στο 99% των περιπτώσεων αυτές θα ζουν και θα βασιλεύουν και μεις θα είμαστε αστρική σκόνη. Εξ άλλου άλλοι τα σκάνε χοντρά για να τις ρελικιάσουν με σήμα το μπιφτέκι
Spyros Delta Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2020 13 ώρες πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Εμένα πάλι όλοι οι μαγνήτες το ίδιο μου ακούγονται. Και αυτοί της fender και οι Κινέζοι των 10 ευρώ το σετ. Μάλιστα οι κινέζικοι έχουν λιγότερο θόρυβο και τα pots είναι πιο μαλακά. Με προσομοίωση παίζεις; Ή με ενισχυτή κανονικό; Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2020 Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Και αυτοί της fender και οι Κινέζοι των 10 ευρώ το σετ. Αν μιλάς για τους φτηνους κεραμικους που η Fender βαζει σε καποιες κιθαρες εχεις δικιο. Δεν εχουν και μεγαλες διαφορες με τους φτηνους κινεζικους κεραμικους του ebay. Αν μιλας για τους τυπικους low output alnico μαγνητες ή τους ακριβοτερους CS που εχουν πολλες κιθαρες της μαλλον παιζεις μονο με παρα πολυ νΤιστορΣιο ή εχεις καιρο να πας στον αΦτιατρο 45 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Μάλιστα οι κινέζικοι έχουν λιγότερο θόρυβο σε σχεση με τι? Για να εχει καποιος μαγνητης "λιγοτερο θορυβο" 3 τινα συμβαινουν: είτε η κιθαρα εχει καλύτερη θωρακιση ,είτε ο μαγνητης ειναι humbucking (και αν τον συγκρινεις με εναν single coil οντως έχει λιγοτερο θόρυβο),ειτε εχει μικροτερη εξοδο ... Γενικα καλό ειναι να συγκρινουμε μηλα με μηλα και πορτοκαλια με πορτοκαλια. Επεξεργασμένο 9 Ιουνίου 2020 από Superfunk 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση