Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Κανε τα ερωτήματά σου, δεν πειράζει, και δώσε σχετικές λεπτομέριες, για να σε βοηθήσει κάποιος αποτελεσματικά.

Ωο γεία σου Μαρία (sarbel) ,

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Δημοσιευμένο

ΟΚ ξεκινάμε !!!!!!!!

μνήμη : 1 γίγα

κάρτα ήχου : m audio fast track usb

usb/midi device : alesis photon 25

software recording : sonar 6 :wink: (όποιος κατάλαβε κατάλαβε) , cubase LE το οποίο ήταν συνοδευτικό με την κάρτα ήχου .

ποιό είναι καλύτερο απο τα 2 σοφτ ? όποιο με βολεύει ?

η κάρτα μου γιατί είναι ενεργοποιημένη ακόμα και όταν το pc είναι κλειστό ?

γιατί δεν παίρνει τους νέους drivers που κατεβάζω απο το επίσημο site ?

γιατί στην ηχογράφηφη μέσω sonar η κιθάρα είναι μονοφωνική ενώ έχω πατημένο το stereo της κάρτας ? πώς ακούγεται στο sonar ο μετρονόμος κατα την ηχογράφηση και όχι κατα την αναπαραγωγή ? αυτά και βλέπουμε .........

Δημοσιευμένο
ποιό είναι καλύτερο απο τα 2 σοφτ ? όποιο με βολεύει ?

Καλύτερο πρόγραμμα είναι το Sonar.

η κάρτα μου γιατί είναι ενεργοποιημένη ακόμα και όταν το pc είναι κλειστό ?

Διότι το PC σου εξακολουθεί να στέλνει ρεύμα στις USB υποδοχές ακόμη και όταν είναι κλειστό. Δεν υπάρχει τίποτε το αφύσικο' date=' αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις είναι προτιμότερο να σβήνει η συσκευή.

γιατί δεν παίρνει τους νέους drivers που κατεβάζω απο το επίσημο site ?

Πάρε τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία (www.elina.gr) προκειμένου να τους θέσεις το ζήτημα και να σε βοηθήσουν.

γιατί στην ηχογράφηφη μέσω sonar η κιθάρα είναι μονοφωνική ενώ έχω πατημένο το stereo της κάρτας ?

Με ποιο τρόπο γράφεις την κιθάρα; Συνδέεις το καρφί της κατευθείαν πάνω στην κάρτα; Αν ναι' date=' τότε τι άλλο να είναι η ηχογράφηση εκτός από μονοφωνική, αφού παρέχεις μόνο ΕΝΑ σήμα. Για στερεοφωνική ηχογράφηση απαιτούνται δύο σήματα. Είσαι σίγουρος ότι έχεις καταλάβει σωστά τι είναι μονοφωνικός και τι είναι στερεοφωνικός ήχος;

πώς ακούγεται στο sonar ο μετρονόμος κατα την ηχογράφηση και όχι κατα την αναπαραγωγή ?

Αυτό ρυθμίζεται από τις Global ή τις Project επιλογές που έχει το Sonar. Στην περίπτωση του Sonar 6 (και αν έχεις ανοικτό το μεγάλο transport bar) υπάρχει και σχετικό εικονίδιο πάνω του.

Mea Culpa

Δημοσιευμένο

Σε υπέρ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου !!! μου έλυσες αρκετές απορίες . Σε ότι έχω απορία μπορώ άνετα να σε πρίζω ?

Δημοσιευμένο
Σε υπέρ ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου !!! μου έλυσες αρκετές απορίες . Σε ότι έχω απορία μπορώ άνετα να σε πρίζω ?

Ναι ρε... ρώτα... απλά μερικές φορές είμαστε θολωμένοι και τα παίρνουμε, αλλά μετά μας περνάει πάλι...

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...