fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 25 Ιουλίου 2020 37 minutes ago, Νικ Τρίκερ said: περημενω αποψη Ωραίος! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2020 Είναι η πρώτη φορά που σε ακούω να προσπαθείς σε κάτι συγκεκριμένο, και μόνο γι' αυτό σου δίνω συγχαρητήρια. Η γνώμη μου είναι να βρεις ένα backing track του κομματιού και να παίξεις από πάνω μέσα στον χρόνο και όχι ελεύθερα. Δοκίμασε σ' αυτό https://www.guitarbackingtrack.com/play/ac/dc/back_in_black_(5).htm 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2020 Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2020 Εγώ παιδιά βλέπω Νικ Τρίκερ και χαίρεται η ψυχή μου. Μπράβο που δοκιμάζεις να κάνεις και cover! 1
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ευχαρηστω για τις απαντησης παιδια, αλλο ενα coverακι Επεξεργασμένο 31 Οκτωβρίου 2020 από Νικ Τρίκερ 2 its rock n roll.
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2020 χαιρετω τη παρεα, καθε μερα απο ενα coverακι 1 its rock n roll.
rgxinap Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2020 Νικ, άσκουσα το back in black, δοκίμασε να βρεις τις νότες απο ταμπλατούρα, ή απο μάθημα στο youtube. Επίσης θα μπορούσες να το ακουσεις στην μιση ταχύτητα για να καταλάβεις τι κάνει νότα προς νότα.
NT Nick Trick Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 3 Νοεμβρίου 2020 από Νικ Τρίκερ its rock n roll.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση