cos_dr Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2020 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2020 8 λεπτά πριν, yameth είπε Να ανακοινώσω την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού που θα συμπληρώσει τα δικά μου τεράστια κενά στην διαδικασία. Η επιτροπή αποτελείται απο τους Σάμι Αμίρη (Phos Duo, NUKeLEUS, piano and current M.D. of Athens Big Band), Σπύρο Λευκοφρύδη (ιδιοκτήτη και άνθρωπο πίσω απο τον ήχο του The Zoo), Γιάννη Πετρογιάννη (ηχολήπτη/μουσικό και ιδιοκτήτη του Matrix studio). Τους θυμάμαι που ήταν δικαστές στη Δίκη της Νυρεμβέργης. Δεν χαρίζονται. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα 5 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2020 Δημοσιευμένο 20 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 34 minutes ago, cos_dr said: Τους θυμάμαι που ήταν δικαστές στη Δίκη της Νυρεμβέργης. Όχι ρε συ, αυτοί είναι οι κριτές στην Adam, τους μπέρδεψες. Να ευχαριστήσω τον admin που έδωσε στην δημοσιότητα τα ονόματά τους. Έτσι έχουμε δυο καλά. Πρώτον διασφαλίζεται η διαφάνεια της διαδικασίας, και δεύτερον και σημαντικότερον .... ψάχνω ήδη τις άκρες μου να βρω τα τηλέφωνά τους, τα mail τους και λοιπά στοιχεία επικοινωνίας. Έχω κάτι λεφτουδάκια κάτω από το στρώμα που έχω μαζέψει με κόπο και βρήκα επιτέλους τι να τα κάμω, κι άμα δεν φτάσουνε ασούμε, στην τελική πουλάω και καμιά κιθάρα να συμπληρώσω. Τώρα θα μου πείτε, κομμάτι ανέβασες ρε φιόγκο? Όχι, θα είμαι ο πρώτος που θα κερδίσει χωρίς κομμάτι. Επεξεργασμένο 20 Απριλίου 2020 από fusiongtr 9 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
bouzoukleri Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Έως τώρα έχω ακούσει μερικά ενδιαφέροντα ακούσματα μέσω ακουστικών. 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Από αύριο κλείνομαι σπίτι λέμε , μπας και μου 'ρθει τίποτις να γράψω. 2 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Απριλίου 2020 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Από αύριο κλείνομαι σπίτι λέμε , μπας και μου 'ρθει τίποτις να γράψω. πήγαινε καμιά βολτίτσα καλύτερα ρε συ σε κανα μπαράκι να ξεσκάσεις. Πέμπτη αύριο, θα έχει κίνηση έξω. χαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχα 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2020 Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2020 6 hours ago, fusiongtr said: Από αύριο κλείνομαι σπίτι λέμε , μπας και μου 'ρθει τίποτις να γράψω. Δηλαδης κατι που εχω να μην τα υποβαλω; με σήμα το μπιφτέκι
funky Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2020 Δημοσιευμένο 24 Απριλίου 2020 Εκείνο το Casio sample πόσο μου θύμισε Κατσιμίχα...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 OP Administrator Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 Ο διαγωνισμός λήγει απόψε τα μεσάνυχτα. Κουνηθείτε όσοι τεμπελιάζετε! 1 Live and let Live.
cos_dr Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, yameth είπε Ο διαγωνισμός λήγει απόψε τα μεσάνυχτα. Κουνηθείτε όσοι τεμπελιάζετε! Θα δώσουν παράταση όπως με τα τέλη κυκλοφορίας? 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 Πάνω από 10 σελίδες οι συμμετοχές. Κάθομαι και ακούω κάποια που δεν είχα ακούσει και ... .... τι κομματάρες ανεβάσατε ρε παιδιά! Πολύ ψηλός μέσος όρος, αρκετά δε, είναι απίστευτα, άλλα παιχτικά, άλλα συνθετικά, αλλά αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση, είναι η φαντασία, και η διαφορετικότητα, καθώς και η εφευρετικότητα. Άνετα βγαίνουν 7 - 8 cd με κομμάτια από τον διαγωνισμό. Μπράβο σε όλους ανεξαιρέτως. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
δημοσιεύτηκε από Yannis Methenitis,
Admin note
Προτεινόμενο από Yannis Methenitis
12 reactions
Προς ανάρτηση