dimsonic Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Κλαινε κι οι ζωντοχηρες.... 2 με σήμα το μπιφτέκι
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 6 ώρες πριν, yameth είπε Εχω ακούσει προσεκτικά 30 συμμετοχές μεχρι στιγμής και δηλώνω άφωνος! Ο πήχης έχει ανέβει πολύ. Σκέψου να είχα πάρει μέρος κι' εγώ. 3 InfluenSir!
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 6 hours ago, yameth said: Εχω ακούσει προσεκτικά 30 συμμετοχές μεχρι στιγμής και δηλώνω άφωνος! Ο πήχης έχει ανέβει πολύ. Εαν ειναι οι 30 πιο προσφατες, δεν χρειαζεται να πας παρακατω Γιώργος
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 21 minutes ago, Nestoras said: Σκέψου να είχα πάρει μέρος κι' εγώ. Έπρεπε να είχες πάρει μέρος, σοβαρά τώρα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 3 minutes ago, fusiongtr said: Έπρεπε να είχες πάρει μέρος, σοβαρά τώρα. είναι κι αυτός κομματάκι δύσκολος... 1 με σήμα το μπιφτέκι
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Τι διαγωνισμός είναι αυτός? Εγώ ρε παιδιά προλαβαίνω? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 4 minutes ago, cos_dr said: Τι διαγωνισμός είναι αυτός? Εγώ ρε παιδιά προλαβαίνω? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα Αμέ, όλοι οι καλοί χωράνε. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Αμέ, όλοι οι καλοί χωράνε. Α, άστο τότε. Δεν είμαι καλός και ούτε είμαι καλά. Είμαι τρελός Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 19 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Έπρεπε να είχες πάρει μέρος, σοβαρά τώρα. Είμαι ατάλαντος. 2 InfluenSir!
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 1 minute ago, Nestoras said: Είμαι ατάλαντος. Άλλα έλεγε η Μαντόνα για σένα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
δημοσιεύτηκε από Yannis Methenitis,
Admin note
Προτεινόμενο από Yannis Methenitis
12 reactions
Προς ανάρτηση