cos_dr Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 15 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Πάνω από 10 σελίδες οι συμμετοχές. Κάθομαι και ακούω κάποια που δεν είχα ακούσει και ... .... τι κομματάρες ανεβάσατε ρε παιδιά! Πολύ ψηλός μέσος όρος, αρκετά δε, είναι απίστευτα, άλλα παιχτικά, άλλα συνθετικά, αλλά αυτό που μου έκανε περισσότερο εντύπωση, είναι η φαντασία, και η διαφορετικότητα, καθώς και η εφευρετικότητα. Άνετα βγαίνουν 7 - 8 cd με κομμάτια από τον διαγωνισμό. Μπράβο σε όλους ανεξαιρέτως. συμφωνώ φυσικά. Εγώ τα άκουσα σιγά σιγά όλα και μου έμεινε η ίδια αίσθηση. Εντυπωσιασμένος και ενθουσιασμένος από το άκουσμα τους που μου βγάζει και το πάθος, την αγάπη και το μεράκι των συμμετεχόντων για τη μουσική και τη μουσική τεχνολογία. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Administrator Featured Comment Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 OP Administrator Featured Comment Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 Ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με 126 συμμετοχές! Συγχαρητήρια σε όλους και καλή επιτυχία. Οσο εμείς εδω θα ακούμε μπορείτε να κάνετε τις συμμετοχές σας share στο Facebook για να τις ακούσουν και οι δικοί σας. 12 Live and let Live.
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 Σας λυπάμαι εσάς τους κριτάς. Χώρια που η θέση σας είναι πολύ δύσκολη, έχετε να ακούσετε και τόσα κομμάτια και να επιλέξετε. Γολγοθάς μεν, ευχάριστος δε, αλλά .... δύσκολος. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 χωρις κριτές δεν γίνεται. με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, dimsonic said: χωρις κριτές δεν γίνεται. Σύμφωνοι, αν ήταν ένας το κανόνιζα, αλλά είναι τέσσερεις. Πολλά τα λεφτά. Επεξεργασμένο 1 Μαΐου 2020 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
cos_dr Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2020 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Σύμφωνοι, αν ήταν ένας το κανόνιζα, αλλά είναι τέσσερεις. Πολλά τα λεφτά. έχω εναν υπουργό, να τους πιάσει. χαχαχαχαχα;χαχαχαχα 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
stelios82k Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 On 4/20/2020 at 12:41 AM, fusiongtr said: Μου αρέσει πολύ ο διαγωνισμός αυτός. Έχει από όλα (σχεδόν) τα καλούδια, μουσικά μιλώντας. Πολλά είδη, πολλές κομματάρες, μπράβο σας παιδιά. Edit: Ξέρετε μόνο τι με στενοχωρεί (και είναι και παράξενο)? Βλέπω (εμφανώς) πληκτράδες και κιθαρίστες στις συμμετοχές. Δεν ακούω μπασίστες και ντράμερ. Τι δηλαδή? Δεν έχουν εξοπλισμό για ηχογράφηση, ή δεν ενδιαφέρονται να φτιάξουν την δική τους μουσική? Εγώ πάντως που συμμετείχα, δηλώνω μπασίστας. 1 we need to re-discover communication
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 OP Administrator Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Εχω ακούσει προσεκτικά 30 συμμετοχές μεχρι στιγμής και δηλώνω άφωνος! Ο πήχης έχει ανέβει πολύ. 5 Live and let Live.
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 46 minutes ago, yameth said: Εχω ακούσει προσεκτικά 30 συμμετοχές μεχρι στιγμής και δηλώνω άφωνος! Ο πήχης έχει ανέβει πολύ. Έτσι είναι. Γι' αυτό λέω φέτος να πρωτοτυπήσουμε. Επειδή είναι πολύ περισσότερα τα καλά κομμάτια, εμείς να δώσουμε τα δώρα στα τρία χειρότερα. Έτσι έχω κάποιες ελπίδες. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
gmoukou Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 2 Μαΐου 2020 12 minutes ago, fusiongtr said: εμείς να δώσουμε τα δώρα στα τρία χειρότερα. Έτσι έχω κάποιες ελπίδες. αααααασε μας ρε φουζιε! κλαίν’ οι χήρες...! 2 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
δημοσιεύτηκε από Yannis Methenitis,
Admin note
Προτεινόμενο από Yannis Methenitis
12 reactions
Προς ανάρτηση