Superfunk Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Απίστευτο βιβλίο highly recomended (για τους γερμανομαθείς δυστυχώς μόνο καθοτι δεν υπαρχει μεταφρασμενο στα αγγλικα) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
mitsosgroove Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Μιας και αναστήθηκε το νήμα συμπληρώνω μερικές προτάσεις για τον χειμώνα που ακολουθεί. Δεν είναι όλα καινούρια αλλά τα έπεσαν στα χέρια μου τους τελευταίους μήνες και ομολογώ πως εντυπωσιάστηκα. Η τέχνη της απώλειας (Alice Zeniter) (Γαλλοαλγερινή σύγχρονη συγγραφέας) Ιστορίες για οικιακές βοηθούς (Lucia Berlin Αμερικανίδα) και δυο ελληνικά πολύ εξαιρετικά: Γκιακ (Δημοσθένης Παπαμάρκος) Καινούρια μέρα (Νίκος Χρυσός) 1
TamTam Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ζωή, Οδηγίες Χρήσης - Ζωρζ Περέκ Το Βιβλίο των μικρών πραγμάτων - Χουν Χαθίντο Μουνιοθ Ρένχελ Τελευταίο ερχεται το Κοράκι - Ιταλο Καλβίνο (Τα δυο τελευταία είναι διηγήματα) Επεξεργασμένο 6 Νοεμβρίου 2020 από Tamtam 1 1
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Guru Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Είμαι λογοτεχνικά αναλφάβητος. Διαβάζω με το ζορι όποτε το κάνω, για να μην παει χαμένο το δώρο ή ο χρόνος στη δανειστική βιβλιοθήκη. Τα περισσότερα βιβλία που ξεκίνησα να διαβάζω, έμειναν στη μεση, λογω πλήξης ή υποχρεώσεων. Είναι από τα πράγματα για τα οποία δεν ειμαι υπερήφανος. Αυτά έχω στόχο για τον επόμενο μήνα: 5 Hλιθιούθιερ
Ledge Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Βασίλης Ραφαηλίδης - Στοιχειώδης αισθητική Στάθης Τσαγκαρουσιάνος - Ας φυσά τώρα, Στον παλιό καταρράκτη. Mark Lanegan - Sing backwards and weep Κωστής Παπαγιώργης-Η κόκκινη αλεπού, οι ξυλοδαρμοί Anna Burns- Ο γαλατάς 3
fenderiarhs Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Μεφιστο (Klaus Mann) 2 things are infinite:the universe&human stupidity
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Martin Cruz Smith - Αβάνα Επίσης όποιος βιβλιόφιλος θέλεις ας τσεκάρει το προφίλ μου στο goodreads: https://www.goodreads.com/user/show/34198208-d-ailleurs 1
qesh Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 "On the road" Jack Kerouac 2 Thank God for the rain....
stavros_d80 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2020 ποίηση, λογοτεχνία και πεζογραφήματα.... 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση