D'Ailleurs Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2021 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2021 είμαι στον δεύτερο τόμο του Γιούγκερμαν. Κατενθουσιασμένος! 3
SibLt Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2021 Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Μια ακόμα (καλή) αυτοβιογραφία Επεξεργασμένο 27 Ιουνίου 2021 από SibLt 1
SibLt Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2021 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2021 Εβδομάδα άδειας Θα κάτσω σπίτι Θ´ αράξω σπίτι Κι από δω μέσα δεν πρόκειται να βγω Πρεπει να βρω πως θα γίνω δισεκατομμυριούχος Best seller στο Amazon - μέτριο κατ´ εμέ 1
gmoukou Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2021 Δημοσιευμένο 9 Αυγούστου 2021 Βασίλης Παλαιοκώστας - Μια φυσιολογική ζωή Μάνος Δανέζης - Ο Παράξενος Κόσμος Του Sir William Crookes Χρόνης Μίσσιος - Χαμογελα ρε τι σου ζητάνε 3 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2021 Καραντίνα δεν έχουμε πλεον αλλά φυσικά διαβάζουμε. Από τα διασκεδαστικοτερα βιβλία που έχω διαβάσει, εκτός από κιθαρίστας τέρας είναι εξαιρετικός γραφιας 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
mitsosgroove Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2021 OP Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2021 10 ώρες πριν, Superfunk είπε Καραντίνα δεν έχουμε πλεον αλλά φυσικά διαβάζουμε. + 1.000! Αν κρίνω από τις πενιές του, το γράψιμό του πρέπει να είναι πολύ ενδιαφέρον. Ως κιθαρίστα πάντως τον γουστάρω με χίλια... Συμπληρώνω -ένεκα της ανάστασης του νήματος - το βιβλίο που παίζει τις μέρες αυτές είναι: Λεονάρδο Παδούρα - Η διαφάνεια του χρόνου Ο Παδούρα είναι σύγχρονος κουβανός συγγραφέας που -κατά τη γνώμη μου- αξίζει την προσοχή των αναγνωστών λογοτεχνίας (κυρίως το βιβλίο "Ο άνθρωπός που αγαπούσε τα σκυλιά"). 1
SibLt Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2021 Ασπάζομαι το δικαίωμα της διαφωνίας αρκετών με τις απόψεις του. Η πένα του όμως, είναι κορυφαία. Σκέτη απόλαυση - κάτι σαν το να ακούς για πρώτη φορά τον πρώτο δίσκο των dire straits
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση