Χρήστος Γαλιατσάτος Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2020 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2020 Μετά από μια μικρή έρευνα στο να βρώ μάστορα να κάνω ενά φτιάξιμο σε ένα παλιό μπουζούκι που έχω όλοι μου δείνουν την ίδια τιμή έχετε να προτείνετε κάποιον καλό εδώ αθήνα?
mikeguitar Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2020 Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2020 Καλύτερα να το στείλεις στον κατασκευαστή του για επισκευή αν τον γνωρίζεις.Τι τιμή σου είπανε δηλαδή.Σε κάποια πράγματα οι τιμές είναι παρόμοιες πάνω-κάτω.
Χρήστος Γαλιατσάτος Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2020 OP Δημοσιευμένο 25 Μαρτίου 2020 καλησπέρα,έχει σκευρώσει το μάνικο και έρθει ,μπροστά και πρέπει να βγούν τάστα,να πλαναριστεί η ταστιέρα και να μπούν άλλα τάστα,ο 1ος που το πήγα μου είπε 150 ευρό ο κατασκευαστής του μου είπε πάνω από 100 ευρό, και γενικά μου είπε ότι όπου πάω τόσο θα μου πάρουν!! απλά ψάχνω να βρω μπας και δώσω λιγότερα όχι από θέμα τσιγκουνιάς αλλά επειδή το όργανο είναι φτηνιάρικο..το έχω από το 1998
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2020 Administrator Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2020 Τέτοια δουλειά κάτω απο 100 (και λίγα σου είπε) δεν υπάρχει απο καλό μάστορα. Αφου σου λένε όλοι το ίδιο, τι ψάχνεις; Αποφασίζεις αν αξίζει να το φτιάξεις ή να πας γι άλλο. 1 Live and let Live.
Χρήστος Γαλιατσάτος Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2020 OP Δημοσιευμένο 26 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, yameth είπε Τέτοια δουλειά κάτω απο 100 (και λίγα σου είπε) δεν υπάρχει απο καλό μάστορα. Αφου σου λένε όλοι το ίδιο, τι ψάχνεις; Αποφασίζεις αν αξίζει να το φτιάξεις ή να πας γι άλλο. μάλλον δεν θα το φτιάξω..δεν αξίζει!! σε ευχαριστω!!για την βοήθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση