whiteNoise Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 αν όχι θα πρέπει γιατί στο χέρι σίγουρα δεν είναι όπως μια αμερικάνικη strat, δηλ. radius 7,5" και όχι 9,5" που έχουν οι american standart strat, και επίσης vintage τάστα δλδ μικρά. εγώ συγκρίνω ποιότητα κατασκευής,fret leveling και set up γνωρίζοντας πολύ καλά τι αίσθηση σου δίνει ένα μπράτσο 7/5 η ένα 9/5. προσθέτοντας και την πείρα μου απτής υπόλοιπες vintage japan (έχω ήδη 3) + τα τρομερά σχόλια που ακούγονται για τις edwards και τις tokai. μετά από όλες αυτές τις θετικότατες εμπειρίες, τι συμπέρασμα να βγάλει κανείς? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
taq Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 CS Fender, υπάρχουν και μοντέλα περιορισμένης μαζικής παραγωγής με αυστηρότερο έλεγχο, και ειδικότερα χαρακτηριστικά (μπουτίκ, μαγνήτες, γέφυρες, ξύλα, καινοτομίες κλπ) αλλά και μοντέλα αποκλειστικά φτιαγμένα ένα΄- ένα από τους μαστερ μπίλντερς της Fender. Από την άλλη σωστά δεν είναι και όλα πατάω το κουμπί! ;) In Fender Strat we trust!
whiteNoise Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 CS Fender, υπάρχουν και μοντέλα περιορισμένης μαζικής παραγωγής με αυστηρότερο έλεγχο, και ειδικότερα χαρακτηριστικά (μπουτίκ, μαγνήτες, γέφυρες, ξύλα, καινοτομίες κλπ) αλλά και μοντέλα αποκλειστικά φτιαγμένα ένα ένα από τους μαστερ μπίλντερς της Fender. Οπότε δεν έιναι όλα στη μηχανή και φύγαμε! Από την άλλη σωστά δεν είναι και όλα πατάω το κουμπί! ;) ο τελικος κριτης ειναι τα δαχτυλα και το αυτι τακη,ουτε οι υπογραφες,ουτε οι σφραγιδες ουτε η αποδειξη λιανικης πωλησης ;) αδελφικα...(οχι απλως φιλικα ;)) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
taq Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Καλά σίγουρα!! Αυτό είναι αυτονόητο!! Δεν τίθεται θέμα!! Ούτε κατά διάνοια!! Σαφώς!! Συμφωνώ!! Απλά για το CS είπα, όχι για το τελικό αποτέλεσμα!! Είναι καθαρά υποκειμενικά τα πράγματα!! Και ο καθένας που παίζει, ξέρει Ακριβώς τι θέλει, πότε αλλάζει γνώμη για κάτι που δεν του κάνει και πότε δεν αλλάζει γιατί βρήκε αυτό που ήθελε!! 8) In Fender Strat we trust!
whiteNoise Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2008 Καλά σίγουρα!! Αυτό είναι αυτονόητο!! Δεν τίθεται θέμα!! Ούτε κατά διάνοια!! Σαφώς!! Συμφωνώ!! Απλά για το CS είπα, όχι για το τελικό αποτέλεσμα!! Είναι καθαρά υποκειμενικά τα πράγματα!! Και ο καθένας που παίζει, ξέρει Ακριβώς τι θέλει, πότε αλλάζει γνώμη για κάτι που δεν του κάνει και πότε δεν αλλάζει γιατί βρήκε αυτό που ήθελε!! 8) δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω και να δηλώσω και εγω με την σειρα μου,εκστασιασμένος έως και ερωτευμένος με την partcaster και τις greco μου ;) 8) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση