Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 OP Administrator Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 Ναι, αλλά μπορείς όταν μπεις σε μια κατηγορία. Και παράλληλα σε κάθε αγγελία υπάρχει πλέον στήλη με άλλες απο την ίδια περιοχή. Αυτό έγινε για να εξυπηρετεί περισσότερο τον κόσμο εκτός Αττικής. Live and let Live.
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 Από κινητό, όσο και να έχω ψάξει, δεν υπάρχει η δυνατότητα κατηγοριοποίησης βάσει πόλης. Δεν αναφέρεται σε κανένα σημείο τίποτα ανάλογο, ούτε κάποια στήλη για την περιοχή που θέλω. Και να υπάρχει αυτό που ψάχνω, από τη στιγμή που δεν μπορώ να το βρω, είναι σαν να μη μου δίδεται η δυνατότητα αυτή. Δεν με βολεύει καθόλου στο ψάξιμο, διότι με το παλαιότερο layout η πρώτη μου κίνηση ήταν να δω τι καινούργιες αγγελίες υπάρχουν στην Κρήτη (και στο Ηράκλειο όταν υπήρχε η επιλογή αυτή). Γιώργος
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 OP Administrator Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 Μπορεί να μην είναι τέλειο ακόμα αλλά αναζήτηση υπάρχει. Σιγα σιγα θα γίνουν μικρές αλλά σημαντικές βελτιώσεις. Live and let Live.
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 επίσης αν δεν σβήσεις τα φίλτρα δεν μπορεί να αλλάξει ψάξιμο με σήμα το μπιφτέκι
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε μενα δεν υπαρχει επιλογη για πολη. Ομοίως και στον υπολογιστή μου Επεξεργασμένο 18 Μαρτίου 2020 από gkourmoul1 Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 υπάρχει αφού επιλέξεις κατηγορία Γιώργο εκεί που λέει Χώρα από κάτω τσιμπάς 'Ελλάδα 1 με σήμα το μπιφτέκι
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 5 minutes ago, dimsonic said: υπάρχει αφού επιλέξεις κατηγορία Γιώργο εκεί που λέει Χώρα από κάτω τσιμπάς 'Ελλάδα Δούλεψε. Το σημειώνω μην το ξεχάσω... Γιώργος
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 OP Administrator Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2020 Ξέρω είναι μπελάς να επιλέγεις χώρα κλπ αλλά έβαλα και την Κύπρο αν και για την ώρα δεν υπάρχει κίνηση. Οψόμεθα.. Live and let Live.
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 Για να μην ανοίγω νέο θέμα, έχω εντοπίσει δύο προβληματα στις αγγελίες: 1. Δεν λαμβάνω εισερχόμενα μηνύματα/απαντήσεις (εντός της πλατφόρμας), ενώ έχει έρθει η ειδοποίηση σε email. 2. Δεν δουλεύει (από κινητό και chrome) η αναζητηση. Γράφω τη λέξη κλειδί, και δεν προχωράει η αναζήτηση, παρόλο που διδω εντολή. Γιώργος
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 Δημοσιευμένο 1 Ιουλίου 2022 32 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Γράφω τη λέξη κλειδί, και δεν προχωράει η αναζήτηση, παρόλο που διδω εντολή. Είναι κλειδωμένο το σύστημα για telecaster. Αν γράψεις telecaster στην αναζήτηση, δεν προχωράει. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση