cos_dr Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2020 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, J's conspiracy είπε απο ηχους drums ?θεωρεις οτι θα ειναι καλυτερο απο το ultrabeat (ειναι το plugin του logic για drums) σε απο αποψη ποικιλιας αλλα και ποιοτητας; αυτά εξαρτώνται από τι libraries έχεις, τι σου δίνει και τι στυλ χρειάζεσαι. Για εμένα οτι εχει η native instruments αλλά και τρίτοι developers γι αυτό τα θεωρώ κορυφαία. Για όλα τα στυλ. Αλλά αυτό εν τέλει ειναι υποκειμενικό. Με την χρήση φιλτρων, εφφε κλπ, κάθε kit ένας που έχει το skill μπορει να το μεταμορφώσει. Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο στην εποχή μας στα δημοφιλή. Αυτή ειναι η γνώμη μου. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
J's conspiracy Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2020 OP Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) εχω αρχισει να σκεφτομαι οτι μαλλον θα ειναι καλυτερο να κανω λιγη οικονομια και να παω για το mk 3 . ερωτησεις: α)η καρτα ηχου του mk3 πως ειναι ποιοτικα;θα εχει μεγαλη διαφορα απο την focusrite clarett 2pre που εχω β)εφοσον εχει ενσωματωμενη καρτα ηχου ,φανταζομαι δεν θα χρειαζεται εξτρα καρτα για λειτουργησει με traktor s4? Επεξεργασμένο 10 Μαρτίου 2020 από J's conspiracy
skiaxtro Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2020 Δημοσιευμένο 22 Μαρτίου 2020 α) Η κάρτα ήχου μια χαρά είναι , δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο αλλά στην τελική δεν θα κουμπώσεις και τα μονιτόρς σου πάνω . β) Στέλνεις τις εξόδους του maschine καρφί στο s4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση