Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2020 OP Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2020 7 minutes ago, sharpshooter said: δεν έχω mic να το ηχογραφήσω, ούτε κάρτα ήχου atm πάντως είμαι μέσα για project!!! εσύ πως το σκέφτεσαι? Σου στέλω μυνημα
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2020 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2020 hip hop δεν θα το χαρακτήριζα γιατι του λείπουν κάποια στοιχεία για να χαρακτηριστεί έτσι. Για rap ballad μου κάνει αν μπουν στήχη. Ο σπασίκλας της παρέας μοαχαχαχαχααχαα ωραίο. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2020 Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2020 8 minutes ago, cos_dr said: στήχη Με πέθανες! 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2020 OP Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2020 25 minutes ago, cos_dr said: hip hop δεν θα το χαρακτήριζα γιατι του λείπουν κάποια στοιχεία για να χαρακτηριστεί έτσι. Για rap ballad μου κάνει αν μπουν στήχη. Ο σπασίκλας της παρέας μοαχαχαχαχααχαα ωραίο. Τώρα θα πρέπει να ψάξω την διαφορά ραπ με χιπ χοπ,νόμιζα ότι ήταν ένα και το αυτό
Ev1 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2020 Δημοσιευμένο 4 Ιουλίου 2020 Έχω την εντύπωση ότι το πιάνο σκεπάζει τα υπόλοιπα πολύ έντονα. Δεν ξέρω, ίσως ήθελες να το κάνεις αυτό. Ίσως να φταίνε τα ηχεία μου. Και η ταπεινή μου γνώμη είναι ότι δεν έχουν πολύ ροή τα hihats.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση