fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 8 minutes ago, LK said: Yamaha SE 112+> πενα=> στερεοφωνικο silver με κασσετα , πικαπ και ραδιο. Βλέπεις? Χωρίς τα υπόλοιπα τι να σου κάνει σκέτη η κιθάρα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Moderator Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 3 minutes ago, Alexandros Diamantis said: Λογω γνωσεων δεν σας πιανω αλλα την κιθαρα αυτη την ξερω δεν ειναι απο την φτηνη σειρα της?? εννοειτε οτι ο ηχος του δεν ειναι καλος η πλαστικος? Το αν ειναι καλός ή κακός ειναι θεμα γουστου. Δεν το κρινω. Αλλα ΟΝΤΩΣ ο διπλός στη θεση bridge της yamaha ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι ακουγοταν. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Alexandros Diamantis Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, LK είπε Το αν ειναι καλός ή κακός ειναι θεμα γουστου. Δεν το κρινω. Αλλα ΟΝΤΩΣ ο διπλός στη θεση bridge της yamaha ΑΚΡΙΒΩΣ ετσι ακουγοταν. θα το ψαξω τοτε χαχα
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Moderator Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 1 minute ago, Alexandros Diamantis said: θα το ψαξω τοτε χαχα Δεν την βγαζουν πλεον ειναι παλιο μοντελο (μεταχειρισμενη μπορεις να βρεις και ειναι φθηνες ναι) , ηταν η πρωτη μου κιθαρα, χαζομαρα εκανα που την πουλησα εστω για ιστορικους λογους). Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
Alexandros Diamantis Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, LK είπε Δεν την βγαζουν πλεον ειναι παλιο μοντελο (μεταχειρισμενη μπορεις να βρεις και ειναι φθηνες ναι) , ηταν η πρωτη μου κιθαρα, χαζομαρα εκανα που την πουλησα εστω για ιστορικους λογους). Σαν την eg 112 καταλαβα,ναι ειμαι και αριστεροχειρας οποτε δυσκολο , καποιος μαγνητης που να πλησιαζει προς τον ηχο αυτο?? καλα μπορει και με αυτα που εχω παλι κομπλε να ειμαι ομως
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, LK είπε χαζομαρα εκανα που την πουλησα Δεν πουλάνε τέτοια ΚΟΜΜΆΤΙΑ Λάκη...δεν πουλάνε. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Moderator Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 @Alexandros Diamantis Bridge Humbucker θες και εισαι κομπλε. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 22 minutes ago, LK said: Yamaha SE 112+> πενα=> στερεοφωνικο silver με κασσετα , πικαπ και ραδιο. δεν διακρίνω την ετικέτα καλά.... Επεξεργασμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 από dimsonic με σήμα το μπιφτέκι
Moderator LK Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Moderator Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 2 minutes ago, dimsonic said: δεν διακρίνω την ετικέτα καλά.... δεν διακρίνω την ετικέτα καλά.... Eνα σασι ηταν που χτυποσαν πανω πολλες φρμες. Το δικο μου ηταν silver (Δεν ειναι δικη μου η φωτο) Αυτο ακριβως ηταν με φιρμα silver) , το χει η αδερφη μου....το δικο μας ειναι πεντακαθαρο. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2020 Just now, LK said: ενα σασι ηταν που χτυποσαν πανω πολλες φρμες. Το δικο μου ηταν silver του δίσκου ωρε... με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση