Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Guru
Δημοσιευμένο

Θα το πάω λίγο συντηρητικά αλλά πριν αλλάξεις μαγνήτες κάνε ένα upgrade στα ηλεκτρικά σου, με ποιοτικότερα pots/καλωδιώσεις.

Και πάλι σε συντηρητικό μοτίβο θα πήγαινα σε ένα ωραίο jazzmaster set (Fender vintage) ή αν θέλεις παραπάνω ψωμί το πολύ κανα quarterpound της Seymour Duncan. Aυτό το JB/Jazz σετ αν και ποτέ δεν το συμπάθησα ( για την ακρίβεια δεν μου αρέσει καθόλου...?) μάλλον ταιριάζει λίγο καλύτερα σε λεσπολοειδή. Αν έχεις budget, πας σε ένα σετάκι Fralin που είναι εγγύηση. H πρώτη Jazzmaster πάει στοκ. Στη δεύτερη κάνεις ό,τι θες.

Hλιθιούθιερ

Δημοσιευμένο

Και αυτοί φαίνονται καλή περίπτωση νομίζω, και είναι απλή αντικατάσταση χωρίς επεμβάσεις στο pickguard:

https://www.creamery-pickups.co.uk/custom-handwound-pickups-from-the-creamery/vintage-custom-jazzmaster-replacement-pickups.html#JAZZMASTERWIDERANGE

Οι wide range δεν είναι και super distortion βέβαια, αλλά θα πλησιάζουν περισσότερο νομίζω σε ήχο humbucker από Fender vintage ή v-mod...

Δημοσιευμένο

Θα προτιμουσα τους widerange, ή κατι σε paf/p90.

Ο λογος ειναι οτι με high output μαγνητες δεν θα μου αρεσε καθολου η παραμορφωση του ηχου. Δεν θα ειχε την καθαροτητα και λεπτομερεια σε καθε νοτα, που εχουν οι low output/vintage μαγνητες, και ειδικα οι μονοι.

Με τα καταλληλα πεταλια βγαζεις οτι παραμορφωση θες, με οποιονδηποτε μαγνητη.

Γιώργος

Δημοσιευμένο
12 minutes ago, gkourmoul1 said:

Θα προτιμουσα τους widerange, ή κατι σε paf/p90.

Ο λογος ειναι οτι με high output μαγνητες δεν θα μου αρεσε καθολου η παραμορφωση του ηχου. Δεν θα ειχε την καθαροτητα και λεπτομερεια σε καθε νοτα, που εχουν οι low output/vintage μαγνητες, και ειδικα οι μονοι.

Με τα καταλληλα πεταλια βγαζεις οτι παραμορφωση θες, με οποιονδηποτε μαγνητη.

Με βλέπω μάλλον να πηγαίνω στους παραπάνω Extra Width Jazzmaster pickups.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...