gkourmoul1 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Δυο τσιπουρακια λιγοτερα... Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 3 minutes ago, gkourmoul1 said: Δυο τσιπουρακια λιγοτερα... Δεν πινω με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2020 Ξηλώθηκα. Φοβερό εργαλείο. και απίθανα presets. Εχει κάποιος ιδέα πως να κάνω assgnment το footswitch του midi kbd σε fast/slow speed στο cabinet? με σήμα το μπιφτέκι
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2020 Το rotary speed τρέχει αυτόματα με το Modulation του MIDI πλήκτρου σου. Στο 0 είναι κλειστό, στο + είναι fast mode και στο - είναι slow mode. Αν κάνεις δεξί κλικ με το ποντίκι σου πάνω στον διακόπτη επέλεξε MIDI LEARN cc , και πάτησε τον ποδοδιακόπτη. Βέβαια εδώ ο διακόπτης θα είναι στο off Οn. Δεν ξέρω αν σε βολεύει. Συνήθως χρειάζεται volume/expression πετάλι. 1 www.sonicspace.gr
dimsonic Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2020 στο vb3 πήγαινα κάπου και άλλαζα το footswitch από sustain που συνήθως είναι default σε toggle speed. για να δοκιμάσω... δεν είχα φανταστεί ότι ήταν με δεξί εκεί. Το έκανα . Θενκ γιου! με σήμα το μπιφτέκι
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2020 12 hours ago, Costas Siachamis said: Συνήθως χρειάζεται volume/expression πετάλι. ένα οποιοδήποτε volume/expression θα μπορούσε δηλ να μπεί στο θέση foot του πλήκτρου? ή πολλά γυρεύω? με σήμα το μπιφτέκι
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2020 50 λεπτά πριν, dimsonic είπε ένα οποιοδήποτε volume/expression θα μπορούσε δηλ να μπεί στο θέση foot του πλήκτρου? ή πολλά γυρεύω? Αν το πλήκτρο έχει θέση για expression πετάλι, πάρε πετάλι. Δοκίμασε από κάποιον γνωστό σου το volume πετάλι, αν έχει, μην αγοράσεις και πάει στράφι αν και νομίζω ότι δεν θα πάει. Με το που κάνεις midi learn και το πατήσεις, θα πάρει την εντολή. Υπό κανονικές συνθήκες. 1 www.sonicspace.gr
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2020 4 hours ago, dimsonic said: ένα οποιοδήποτε volume/expression θα μπορούσε δηλ να μπεί στο θέση foot του πλήκτρου? ή πολλά γυρεύω? Δεν ειναι ολα τα expession pedal με τις ιδιες προδιαγραφες. Αγορασα ενα τις προαλλες, για να ελεγχω το delay, και την πατησα καθως ειχε διαφορετικα kohm απ' αυτο που ζητουσε το πεταλι. Ψαξε το. Μηπως σου κανει δουλεια ενα απλα sustain πεταλι που μπαινει σε αρμονιο? Λεω εγω τωρα... Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2020 Δε χάθηκε ο κόσμος. Δε ειμαι κι ο Joey DeFrancesco με σήμα το μπιφτέκι
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2020 Παίξε με το modulation. Να δεις τι σου έχω για μετά..εκεί να δεις έξοδα. www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση