dimsonic Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2020 36 minutes ago, gkourmoul1 said: Λίγο πιο σχετικός με πλήκτρα να ήμουν θα το αγόραζα. Εξαιρετικό είναι, αν μη τι άλλο!! 14.90 ωρε... 2 ρακές λιγότερες με σήμα το μπιφτέκι
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2020 Τώρα γράφω κομμάτι που θα χρησιμοποιήσω ήχο hammond.... 1 Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2020 41 minutes ago, Costas Siachamis said: Να σου κάνω εγώ ένα review να γλύφεις τα δάχτυλα σου. Έχει δυναμικές και όγκο. Του περνάς τα εφφέ σου. Βάζεις και string machine... Καλό κάψιμο. Κώστα στο παραπάνω ρηβιού στις μακρυές νότες με sustain ακούγεται ένα τσικ τσικ... τι είναι αυτό? στην ηχοληψία του βίντεο? με σήμα το μπιφτέκι
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, dimsonic είπε Κώστα στο παραπάνω ρηβιού στις μακρυές νότες με sustain ακούγεται ένα τσικ τσικ... τι είναι αυτό? στην ηχοληψία του βίντεο? Μάλλον δεν έχει κάνει restart τον υπολογιστή του. Και σε μένα το έκανε όταν το κατέβασα και ξεκίνησα το ψάξιμο. Restart και τέλος. Δεν μου το επανεμφάνισε. Δεν το δοκίμασα σε ProTools. Αλλά σε Cubase 9 Elements. Επεξεργασμένο 9 Φεβρουαρίου 2020 από Costas Siachamis 1 www.sonicspace.gr
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2020 7 minutes ago, gkourmoul1 said: Τώρα γράφω κομμάτι που θα χρησιμοποιήσω ήχο hammond.... για σένα δουλεύουμε ρε... με σήμα το μπιφτέκι
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, dimsonic είπε 14.90 ωρε... 2 ρακές λιγότερες 3 πακέτα τσιγάρα. Δεν είναι B3-V που χρησιμοποιώ λόγω και των 2 clavier αλλά με τρέλανε. Έχει δικό του cabinet, έχει την παραμόρφωση που θες. Είναι πανάλαφρο. Έχει presets και έχει και παρουσία. Το δοκίμασα σε 3 σετ από monitors με δικιά τους φιλοσοφία (Genelec, Alesis, Tanoy) και εντάξει, είναι άκρως αξιόλογο. Το συνιστώ . Επεξεργασμένο 9 Φεβρουαρίου 2020 από Costas Siachamis www.sonicspace.gr
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2020 Just now, Costas Siachamis said: 3 πακέτα τσιγάρα. Δεν είναι B3-V που χρησιμοποιώ λόγω και των 2 clavier αλλά με τρέλανε. Έχει δικό του cabinet, έχει την παραμόρφωση που θες. Είναι πανάλαφρο. Έχει presets και έχει και παρουσία. Το δοκίμασα σε 3 σετ από monitros με δικιά τους φιλοσοφία (Genelec, Alesis, Tanoy) και εντάξει, είναι άκρος αξιόλογο. Το συνιστώ . και εγώ βολευόμουν με ένα vb3, αλλά ήταν 32μπιτο. Και τώρα με το 10άρι ψάχνομαι με σήμα το μπιφτέκι
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2020 Πας και στο b-3 v της Arturia. Πιο ακριβό. Έχει κι άλλες λύσεις. Δεν γνωρίζω να σου πω άλλα...δυστυχώς. Έχω στήσει το set-up μου εδώ και πολύ καιρό με αίμα και ιδρώτα. Με την ευκαιρία, μπήκα στον Thomann και έχει πολύ καλές προσφορές σε vst plugins /εφφέ. www.sonicspace.gr
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 9 Φεβρουαρίου 2020 2 hours ago, dimsonic said: και εγώ βολευόμουν με ένα vb3, αλλά ήταν 32μπιτο. Ε, και? Τα 32μπιτα παίζουν σε 64μπιτο σύστημα με αυτό. https://jstuff.wordpress.com/jbridge/ Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2020 8 hours ago, fusiongtr said: Ε, και? Τα 32μπιτα παίζουν σε 64μπιτο σύστημα με αυτό. https://jstuff.wordpress.com/jbridge/ άλλα 15 ευρώ? με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση