gvour Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 Το αγαπημενο μου,νομιζω,κομματι απο τους κατοπινους Σκορπιονς μαζι με το Zoo(εξαιρω το Lovedrive που ειναι γενικα καλος δισκος-βγαλε εξω τις μπαλαντες του,με κανουν να βαριεμαι και το ανοητο εξώφυλλό του). Ειναι ωραιο το παιξιμο παρα τις αρρυθμιες του και μπραβο ρε Αχιλλεα. Βαρα του! 1
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 Just now, gvour said: Το αγαπημενο μου,νομιζω,κομματι απο τους κατοπινους Σκορπιονς μαζι με το Zoo(εξαιρω το Lovedrive που ειναι γενικα καλος δισκος-βγαλε εξω τις μπαλαντες του,με κανουν να βαριεμαι και το ανοητο εξώφυλλό του). Ειναι ωραιο το παιξιμο παρα τις αρρυθμιες του και μπραβο ρε Αχιλλεα. Βαρα του! Εισαι εκτος θεματος 2 Γιώργος
gvour Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 5 minutes ago, gkourmoul1 said: Εισαι εκτος θεματος Οπως παντα Γιωργη. 3
rgxinap Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 OP Δημοσιευμένο 18 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) On 1/17/2020 at 12:15 AM, gvour said: Το αγαπημενο μου,νομιζω,κομματι απο τους κατοπινους Σκορπιονς μαζι με το Zoo(εξαιρω το Lovedrive που ειναι γενικα καλος δισκος-βγαλε εξω τις μπαλαντες του,με κανουν να βαριεμαι και το ανοητο εξώφυλλό του). Ειναι ωραιο το παιξιμο παρα τις αρρυθμιες του και μπραβο ρε Αχιλλεα. Βαρα του! ευχαριστώ, Γιώργο, νομίζω οτι ΑΝ εσύ πάρεις το κομμάτι και το κάνεις edit (φαντάζομαι σε 5 λεπτάκια θα έχεις καθαρίσει), τότε ΙΣΩΣ καταλάβω που είναι το ρημάδι το λάθος! Διαφορετικά το έχω συνηθίσει τόσο πολύ που οτιδήποτε διαφορετικό θα μου ακουγόταν κάπως. Ειναι ψυχολογικό το θέμα! Το ίδιο σχόλιο έλαβα (για το 1ο λεπτο) και στο ανάδελφο φόρουμ. υπόψην το backing track (drumms, bass, φωνη) τα βρήκα απο youtube, και διαφέρουν κατα πολύ απο το οριτζιναλ. Επεξεργασμένο 18 Ιανουαρίου 2020 από rgxinap
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση