dimsonic Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 τι σημαίνει μόνος του? το tracking είναι ιδιότητα του midi με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 1 minute ago, dimsonic said: τι σημαίνει μόνος του? το tracking είναι ιδιότητα του midi Συγγνώμη λάθος. Αναφερόμουν στο backing track. Ναι έχει φοβερό tracking, και παίζει όπως θα είδες με godin που έχει midi access από την μάνα της (χωρίς έξτρα μαγνήτες, κλπ), παίζει να ευθύνεται κι αυτό, δεν ξέρω. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 1 minute ago, fusiongtr said: godin που έχει midi access από την μάνα της (χωρίς έξτρα μαγνήτες, κλπ), παίζει να ευθύνεται κι αυτό, δεν ξέρω. Ε προφανώς.... τα άλλα είναι για κοινούς θνητούς με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 9 minutes ago, dimsonic said: Ε προφανώς.... τα άλλα είναι για κοινούς θνητούς Βρε dim μου δεν είναι και καμιά ακριβή κιθάρα, για να μιλάς για κοινούς θνητούς. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 Just now, fusiongtr said: Βρε dim μου δεν είναι και καμιά ακριβή κιθάρα, για να μιλάς για κοινούς θνητούς. μιλάω για τις addon λύσεις με σήμα το μπιφτέκι
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 Just now, dimsonic said: μιλάω για τις addon λύσεις Α, οκ τότενες. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 10 Ιανουαρίου 2020 αλλά....άσε κάτι ξέρουμε.... σε λίγο θα τραγουδάμε σαν τον μακαρίτη....Five years ..! 1 με σήμα το μπιφτέκι
gmoukou Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 On 1/9/2020 at 11:41 PM, fusiongtr said: Λύση πέμπτη https://www.thomann.de/gr/peterson_sonuusi2m_midikonverter.htm?glp=1&gclid=EAIaIQobChMIq5uPy7335gIVWODtCh2nVgskEAQYBCABEgIqgPD_BwE Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με ακουστικό όργανο όπως πχ κλασική κιθάρα -> μικρόφωνο/κάρτα ήχου -> sonuus i2M ; "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ.
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 2 hours ago, gmoukou said: Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί με ακουστικό όργανο όπως πχ κλασική κιθάρα -> μικρόφωνο/κάρτα ήχου -> sonuus i2M ; Είναι μονοφωνικό, θα σε βολέψει? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσιευμένο 16 Ιανουαρίου 2020 εγώ θα έλεγα να δοκίμαζες με το jam origin που είναι ντέμο με πηγή μικρόφωνο. 1 με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση