Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
Δημοσιευμένο

Εδώ και τρεις ημέρες προσέθεσα στο rig μου την ως άνω οθόνη, με αναλογία πλευρών 21:9 , και ανάλυση 2560 x 1080.

Δεν το συζητάω.

Για όποιον δουλεύει σε DAW ή video editor....είναι μονόδρομος (όχι η συγκεκριμένη, οιαδήποτε ultra wide. μάλιστα αυτή είναι ή μικρότερη- οικονομικότερη της αγοράς).

ΑΝ δουλεύεις time line, δεν μπορείς να πιστέψεις πόσο εύκολο είναι να το έχεις δέκα στρέμματα.

Η τιμη της είναι αστεία (ξεκινάει από €123.98  και φτάνει μέχρι τα 179,00 € (ανάλογα το μαγαζί- τη διαθεσιμότητα).

Έρχεται με τους drivers της και το δικό της software, όπου μέσω αυτού μπορείς να την κάνεις και split screen (μέχρι 4 παράθυρα) ή pip (picture in to picture)

Την προτείνω ανεπιφύλακτα.....θα με θυμηθείτε.

Δεν το συζητάω επίσης  αν είσαι  gamer ή για καινουργιες ταινίες.

Ένα πρόχειρο video με το κινητό καθώς έπαιζα μαζί της :

01.jpg

• Like 4
  • Moderator
Δημοσιευμένο

Δεν το εβαλα και στο πιο καινουργιο που εχω. Σε ένα 3 ετιας, με μια AMD Radeon (TIM) R4.....αλλά και μικροτερη αναλυση να εχει η καρτα σου, μια χαρα θα δουλεψει,

Δημοσιευμένο

είχα βάλει στο μάτι ένα 27ρι τέτοιο, αλλά πρέπει να πάρω το λαπτοπ στο μαγαζί για να δώ...

με σήμα το μπιφτέκι

• Moderator
Δημοσιευμένο

Παρτο, αλλα θα δουλεψει. Τη συνεδεσα και σε ενα παλιοτερο λαπτοπ, μου εβγαλε μικροτερη αναλυση, αλλα δεν ειχε θεμα....

Δημοσιευμένο

το θέμα είναι (από όσο μου είπαν) ότι η κάρτα πιθανότατα βγάζει τη φαρδιά διάσταση 2500 αλλά αν την δοκιμάζεις με παραδοσιακό μόνιτορ δεν την εμφανίζει στις επιλογές.

Και δεν θέλω είτε να μείνω με ένα άχρηστο μόνιτορ ή να πρέπει να μπω σε φάση να αλλάξω και πισί αν κάτι πάει στραβά.

με σήμα το μπιφτέκι

• Moderator
Δημοσιευμένο
17 minutes ago, dimsonic said:

το θέμα είναι (από όσο μου είπαν) ότι η κάρτα πιθανότατα βγάζει τη φαρδιά διάσταση 2500 αλλά αν την δοκιμάζεις με παραδοσιακό μόνιτορ δεν την εμφανίζει στις επιλογές.

Ενοειται. Η καρτα σου εμφανιζει την καλλιτερη δυνατη ανάλυση που μπορει να υποστηριξει στο monitor που "βλέπει".

Σίγουρα θα μπορεσει να την υποστηριξει (ως προς την αναλογία) αλλά ίσως όχι στην maximum-optimum ανάλυση. 

Σε καθε περίπτωση , το laptop κουβαλιεται, πας και το δοκιμαζεις. 

Υ,Γ το επόμενο Monitor που θελω είναι ένα PVM SONY, ειναι κατι σαν τα NS-10 τα Yamaha......το holy grail. ? 

Δημοσιευμένο
37 minutes ago, LK said:

Υ,Γ το επόμενο Monitor που θελω είναι ένα PVM SONY, ειναι κατι σαν τα NS-10 τα Yamaha......το holy grail. ? 

σε ξερω σε ξερω....

με σήμα το μπιφτέκι

• Administrator
Δημοσιευμένο

Ψήθηκα καλά για την λογική της φαρδιάς οθόνης. Κι είμαι μεταξύ νέου κράνους και κανα διο άλλα ψιλοπράγματα που "εχω ανάγκη" όπως πολλοί εδω μέσα, ενω έχω 2-3 οθόνες 19 - 21" που κάθονται. Αλλα θα με βόλευε αρκετά θα έλεγα. Σλουρπ...

• Like 1

Live and let Live.

• Moderator
Δημοσιευμένο
2 hours ago, yameth said:

.....ενω έχω 2-3 οθόνες 19 - 21" που κάθονται. Αλλα θα με βόλευε αρκετά θα έλεγα. Σλουρπ...

Δουλευω doual head από αρχες του 2000 και triple head εδω και 7 χρονια.

Το ultra wide ειναι (τελικα) άλλο πράμα ? 

Ασε που κανένα monitor δεν θα παει χαμενο....καπου θα τις βολεψεις και αυτες. 

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...