Χάρης Ο Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 Deep purple - Best of Uriah heep - Best of Rainbow - Best of Blue Oyster Cult - Best of Toto - Best of Judas Priest - Best of Accept - Best of Yanni - Best of Abba - Best of 1 1 Πρώην VARTANIS
panorios Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 Με μεγάλη διαφορά από οτιδήποτε άλλο αυτό, Rush Hemispheres 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 50 minutes ago, Vartanis said: Deep purple - Best of Uriah heep - Best of Rainbow - Best of Blue Oyster Cult - Best of Toto - Best of Judas Priest - Best of Accept - Best of Yanni - Best of Abba - Best of Εγώ δεν έπαιρνα ποτέ τα best of. Έπαιρνα τα greatest hits. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 OP Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 18/12/2019 στις 12:41 ΜΜ, dimsonic είπε νεολαια! Όντως...το αγόρασα, έβαλα τη μαμά μου δηλ. να μου το αγοράσει, όταν ήμουν 9 ετών και πρέπει να ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πράγμα που άκουγα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μέχρι να γίνω 12 Λογικά πρέπει να είναι αυτό που το... περιεχόμενο του,μια και έχω όλα τα άλμπουμ τους,έχω ακούσει περισσότερο από οτιδήποτε στη ζωή μου. Βασικά δεν ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ να έχει κάποιος κάτι άλλο για να ακούει αΦτο αρκεί. Επεξεργασμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 1 minute ago, Superfunk said: Όντως...το αγόρασα, έβαλα τη μαμά μου δηλ. να μου το αγοράσει, όταν ήμουν 9 ετών και πρέπει να ήταν το ΜΟΝΑΔΙΚΟ πράγμα που άκουγα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μέχρι να γίνω 12 Λογικά πρέπει να είναι αυτό που το... περιεχόμενο του,μια και έχω όλα τα άλμπουμ τους,έχω ακούσει περισσότερο από οτιδήποτε στη ζωή μου. εγώ όταν ήμουν 9 έβαλα τη μαμά μου να μου πάρει Μονόπολη..... (lp στο σπίτι δεν μπήκανε μέχρι τα 13....μόνο 45άρια, οπότε είχα τσακίσει γνωστούς και μή στην τράκα...) με σήμα το μπιφτέκι
rockhead Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεξεργασμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 από rockhead 4
ex-MGs Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Can - Ege Bamyasi Can - Tago Mago Camel - Camel Sweet Smoke - Just A Poke Sam Gopal - Escalator Nektar - Sounds like this Neu! Όλα Hawkwind - Space Ritual Savoy Brown - Hellbound Train Iron maiden - Iron maiden U.F.O - Lights out The Hellacopters - By the Grace of God Monster Magnet - Dopes to Infinity Queens of the Stone Age - Queens of the Stone Age Alice in Chains - Dirt Kyuss - Welcome to sky Valley Radio Birdman - Radio Appear Wippers - Youth of America The Dubrovniks - Audio Sonic Love Affair Television - Marquee Moon Porcupine Tree - Voyage 34 Red Snaper - Our Aim Is To Satisfy Massive Attack - Protection Cocteau Twins - Victorialand Aqua Velvets - Guitar Voir Seasick Steve - Cheap Tom Waits - Rain Dogs Επεξεργασμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 από MGs
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Εγώ δεν έπαιρνα ποτέ τα best of. Έπαιρνα τα greatest hits. Βασικα για να μην γραψω 600 αλμπουμ εβαλα και καλα best. 2 Πρώην VARTANIS
torgar Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Crimson Glory - Transcendence Manowar - Kings of Meta Manowar- Triumph of Steel Accept - Russian Roulette Accept - Restless and Wild UDO - Mean Machine UDO - Faceless World Metallica - Master of Puppets Judas Priest - Ram it Down Helloween - Walls of Jericho Helloween - Keeper of the Seven Keyps pt.1 & pt.2 Beyond Twilight -The Devil's Hall of Fame Slayer - Reign in Blood Επεξεργασμένο 22 Δεκεμβρίου 2019 από torgar 2
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2019 Band of the gypsies Jimmy Τον βρήκα σε ένα ντουλάπι του πατέρα μου πριν 30 χρόνια,ακόμη τον ακουω 2 5 long years
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση