gvour Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 20 Δεκεμβρίου 2019 Και βεβαια καποια που ακουω ολη μου τη ζωη,λεμε τωρα, και τα ξεχασα. Jailbreak-Thin Lizzy Black rose-Thin Lizzy Phil Lynott-Solo in Soho Και την αποκατω βραχυβια μπαντα που κρατησε λιγο μεν αλλα με "ταλαιπωρει" εδω και 8-9 χρονια. 2 1
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 OP Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) ΤΕΙ ΙΣΤΕ ΕΣΙΣ ΡΑΙ Αντε να βάλω άλλα 10 1.Miles Davis: Kind of Blue 2.Bob Marley:Exodus 3.Grant Green: Grant's first stand 4.Διαφανα Κρίνα: Ευωδιάζουν Αγριοκερασα οι Σιωπές 5 .Bruce Springsteen:Nebraska 6.Ramones:Road to Ruin 7.Rolling Stones: Exile on M.S. 8.Ry Cooder,Manuel Galban:Mambo Sinuendo 9.Isaac Hayes:Black Moses 10.Roy Orbison:In Dreams Επεξεργασμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
George Papathomas Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 1) Aqualung 2) Thick as a brick 3) Harvest (Neil Young) 4) Abbey road 5) A trick of a tail (Genesis) 6) hejira joni mitchell 7) Missouri sky (Pat Metheny) 8 the Extremist (Satriani) 9 sweet baby james (james taylor) 10 secret agent (chic corea) Επεξεργασμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 από George Papathomas 1
rgxinap Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 18 hours ago, cigaret13 said: 1) The wall - Pink Floyd 2) Ziggy Stardust- David Bowie 3) Goodbye and hello - Tim Buckley 4) Top priority - Rory Gallagher 5) The river - Bruce Springsteen 6) III - Led Zeppelin 7) After the gold rush - Neil Young 8 ) Rust never sleeps- Neil Young 9) Deja vu - C.S.N & Y 10) Wish you were here - Pink Floyd Bonus album... 11) A night at the opera - Queen ρε θηρίο ωραίο το setάκι σου, αλλα Led Zep III ?? εγω άκουγα όλα μεχρι το I --> IV εκτός απο το III !
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 10 λεπτά πριν, rgxinap είπε ρε θηρίο ωραίο το setάκι σου, αλλα Led Zep III ?? εγω άκουγα όλα μεχρι το I --> IV εκτός απο το III ! 1. Immigrant Song (Page, Plant) - 2:26 2. Friends (Page, Plant) - 3:55 3. Celebration Day (Page, Plant, Jones) - 3:29 4. Since I've Been Loving You (Page, Plant, Jones) - 7:25 5. Out on the Tiles (Page, Plant, Bonham) - 4:04 6. Gallows Pole (Page, Plant) - 4:58 7. Tangerine (Page) - 3:12 8. That's the Way (Page, Plant) - 5:38 9. Bron-Y-Aur Stomp (Page, Plant, Jones) - 4:20 10. Hats Off to (Roy Harper) (Charles Obscure) - 3:41 Να γράψω κάτι παραπάνω από τα παραπάνω.....;
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 13 minutes ago, cigaret13 said: 1. Immigrant Song (Page, Plant) - 2:26 2. Friends (Page, Plant) - 3:55 3. Celebration Day (Page, Plant, Jones) - 3:29 4. Since I've Been Loving You (Page, Plant, Jones) - 7:25 5. Out on the Tiles (Page, Plant, Bonham) - 4:04 6. Gallows Pole (Page, Plant) - 4:58 7. Tangerine (Page) - 3:12 8. That's the Way (Page, Plant) - 5:38 9. Bron-Y-Aur Stomp (Page, Plant, Jones) - 4:20 10. Hats Off to (Roy Harper) (Charles Obscure) - 3:41 Να γράψω κάτι παραπάνω από τα παραπάνω.....; χμμ, κάτι δεν πάει καλά με την παραπάνω λίστα... με σήμα το μπιφτέκι
cigaret13 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε χμμ, κάτι δεν πάει καλά με την παραπάνω λίστα... σαν τι δηλαδή...; Ίσως το ότι περιέχει τα δέκα από τα είκοσι καλύτερα τραγούδια των Zep?
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 2 minutes ago, cigaret13 said: σαν τι δηλαδή...; Ίσως το ότι περιέχει τα δέκα από τα είκοσι καλύτερα τραγούδια των Zep? χμμμ πρέπει να υπάρχει και κάτι ακόμα κοινό, αλλά φαίνεται μου διαφεύγει 1 με σήμα το μπιφτέκι
TamTam Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Χωρίς αξιολογική σειρά και χωρίς να αντικατοπτρίζουν απαραίτητα τα γούστα μου σήμερα ή να είναι τα καλύτερα των καλλιτεχνών που αγαπώ, αυτά είναι τα άλμπουμ που έχω ακούσει εκατοντάδες φορές ολόκληρα και με καθόρισαν: Rainbow - Ritchie Blackmore's Rainbow Rory Gallagher - Calling Card Jethro Tull - Aqualung Rachmaninoff - Concerto No2 for Piano & Orchestra The Doors - The Doors Tim Buckley - Goodbye and hello Queen - A night At the Opera / A Day at the Races Van Der Graaf Generator - Still Life David Bowie - Ziggy Stardust Flairck - Variations on a Lady Bob Dylan - Street Legal Dire Straits - (first album, 1978) Pink Floyd - Shine On You! Crazy Diamond/ Dark Side of the Moon Frank Zappa - Sheik Yerboutti The Beatles - White Album SRV - In Step CSNY - 4 Way Street ... Επεξεργασμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 από Tamtam 1
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2019 20 hours ago, fusiongtr said: EDIT: Ακόμα κανείς δεν έχει γράψει το kind of blue του Miles. Υπενθυμίζω ότι το νήμα τιτλοφορείται ποια άλμπουμ έχετε ακούσει περισσότερο. Και εγώ θα συμφωνήσω ότι άκουσα και ίσως το kind of blue αξίζει περισσότερο από πολλά που έβαλα, αλλά ΔΕΝ το άκουσα περισσότερο. Όμως υπάρχουν σίγουρα τουλάχιστον μερικές 10άδες ακόμα που τις έχω ακούσει (=λιώσει) και μου διέφυγαν. Πχ δεν έβαλα κανένα steely dan, camel, purple, ec, band, ολα τα υπόλοιπα των beatles των stones.... με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση