Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο

Ωραίος ήχος, πολύ ωραίος ήχος, πάρα πολύ ωραίος ήχος, αλλά έχω την εξής ένσταση:

Μικρό ακουστικό σχήμα, σε αίθουσα ειδικά διαμορφωμένη, με πολύ μικρό και πολύ ήρεμο κοινό, που είμαι σίγουρος ότι ακούει ευχαριστημένο σε μικρή ένταση. Έτσι γίνομαι και εγώ μάγκας ?

Κάτσε να μπουμπουνίζουν τα μαρσάλια και οι δίκασες, να πετάνε μπύρες οι αποκάτω και να κάνουν σχιζοφρένεια, και το PA να ξερνοβολάει χιλιάδες βατ για να μπουμπουνίζει ολόκληρο το γήπεδο της Αγανάκτησης Κάτω Πετραλώνων που φιλοξενεί το live ως τα θεμέλια, και θα σου πω για πότε επανερχόμαστε σε ήχο από bootleg της δεκαετίας του '80. ? ??

• Like 3
  • Χαχα 3
  • Administrator
Δημοσιευμένο
9 ώρες πριν, manosx είπε

Ωραίος ήχος, πολύ ωραίος ήχος, πάρα πολύ ωραίος ήχος, αλλά έχω την εξής ένσταση:

Μικρό ακουστικό σχήμα, σε αίθουσα ειδικά διαμορφωμένη, με πολύ μικρό και πολύ ήρεμο κοινό, που είμαι σίγουρος ότι ακούει ευχαριστημένο σε μικρή ένταση. Έτσι γίνομαι και εγώ μάγκας ?

Κι εγω το ίδιο θα έλεγα. Έτσι κι αλλιώς το MTV unplugged γυρίζεται σε στημένο τηλεοπτικό στούντιο και στόχος του είναι ο καλός ήχος αφου το unplugged δεν ισχύει εν πολλοίς.

Στην ουσία πρόκειται για live recording σε στούντιο με κοινό. Ιδεώδης συνθήκη και το αποτέλεσμα επίσης.

• Like 2

Live and let Live.

Δημοσιευμένο

Ο τελειος ηχος εχει ιδιαίτερη αξια σε τέτοιες ηχογραφησεις ωστε να "βρεθείς και συ στο ακροατήριο".

Συγγνώμη  ομως γιατι τωρα θα σπαμαρω.

Μονο εμενα μου τη δινουν τα unplugged; 

Δημοσιευμένο
3 hours ago, Jet72 said:

Ο τελειος ηχος εχει ιδιαίτερη αξια σε τέτοιες ηχογραφησεις ωστε να "βρεθείς και συ στο ακροατήριο".

Συγγνώμη  ομως γιατι τωρα θα σπαμαρω.

Μονο εμενα μου τη δινουν τα unplugged; 

οχι μονο

με σήμα το μπιφτέκι

Δημοσιευμένο

Νομιζω - αν δεν υπαρχει ηδη - οτι θα πρεπει να ανοιξω αλλο θρεντ για το θεμα, εχει ενδιαφερον οχι για το... σκορ, αλλα για τις αποψεις!

Δημοσιευμένο
4 minutes ago, Jet72 said:

Νομιζω - αν δεν υπαρχει ηδη - οτι θα πρεπει να ανοιξω αλλο θρεντ για το θεμα, εχει ενδιαφερον οχι για το... σκορ, αλλα για τις αποψεις!

αν είσαι οπαδός της κόντρας....

με σήμα το μπιφτέκι

Δημοσιευμένο

Η κοντρα με ταλαιπωρει. Μου αρεσει ομως να ακουω τις διαφορετικες αποψεις γιατι αυτες ειναι ενας καλος τροπος να πηγαινω τη σκεψη μου (και το γουστο μου) εμπρος!

Δημοσιευμένο

λοιπόν μια διαφορετική άποψη είναι ότι η Layla unplugged ήταν πιθανότατα η χειρότερη εκτέλεση που θα μπορούσε να κάνει ένας δημιουργός σε ένα κομμάτι του...

• Like 4

με σήμα το μπιφτέκι

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...