Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2019 OP Guru Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2019 Ένας είναι ο Anderson. Sorry για την αποχή, μόλις ευκαίρησα. Μάλλον ήταν λίγο δύσκολο το κάτω μισό της κιθάρας. Στέλνω και το πάνω μισό μπας και βοηθήσει Hλιθιούθιερ
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2019 18 minutes ago, Πνοή και Νύξη said: Ένας είναι ο Anderson. ναι ε? και οι άλλοι δυό που ξέρω δηλαδή? άσε που τον παραπάνω δεν τον ξέρω.... με σήμα το μπιφτέκι
BuddyL Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2019 Hohner Revelation. 1 Guitar playing is a serious matter
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2019 OP Guru Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2019 18 λεπτά πριν, dimsonic είπε άσε που τον παραπάνω δεν τον ξέρω Hλιθιούθιερ
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2019 παίζει κιθάρα ο μαγκάιβερ? με σήμα το μπιφτέκι
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2019 OP Guru Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, dimsonic είπε παίζει κιθάρα ο μαγκάιβερ? Armoñο Φτιαγμένο από πατάτα, χλωρίνη, σπίρτα και χρυσόχαρτο από dentyne 1 Hλιθιούθιερ
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2019 4 minutes ago, Πνοή και Νύξη said: Armoñο Φτιαγμένο από πατάτα, χλωρίνη, σπίρτα και χρυσόχαρτο από dentyne είμαι σίγουρος ! με σήμα το μπιφτέκι
otto## Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2019 On 11/30/2019 at 8:35 PM, fusiongtr said: Από ένα κέρατο μόνο τι συμπέρασμα να βγάλεις? On 11/30/2019 at 8:52 PM, fusiongtr said: Pamela Anderson? έτσι. 1
odis13 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2019 Kαι σκεφτηκα οτι μου θυμιζει Booth! Ειχε τυχει να διαβασω ενα review για μια πριν απο χρονια και μου θυμησε κατευθειαν το σωμα, σαν Santana PRS μετα απο διαιτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση