killbill Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2019 Μια μικρή βοήθεια σε εμένα τον άσχετο please! Τώρα ξεκινάω να ασχολούμαι με ηλεκτρική κιθάρα και θα κάνω την πρώτη μου αγορά ενόψει black friday! Όπως καταλαβαίνετε ψάχνω κάτι οικονομικό για τις ανάγκες μου μέχρι 120ευρω. Μετά από έρευνα δική μου και ελέγχοντας τις τιμές, είμαι ανάμεσα σε 3 επιλογές: 1) CORT X100 OPBK OPEN PORE BLACK Την δίνει το eshop 117euro λόγω black fridey. Όντως σε άλλα site έχει 160ευρω 2) Washburn ws300R Την δίνει μόλις 87ευρω λόγω black friday ενώ είχε πριν που την παρακολουθούσα 119ευρώ! 3) FENDER Squier Bullet στα 119€. Να πω ότι εδώ δεν υπάρχει προσφορά λόγω black fridey. 119 είχε και πριν 2 μήνες Απο τις 3 παραπάνω ποια θα διαλέγατε ? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια!
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2019 Δοκιμασε τις και παρε οποια σου αρεσει καλυτερα. Στα μεταχειρισμενα, στα ιδια λεφτα παιρνεις και ενισχυτη μαζι, στην περιπτωση που δεν εχεις. Γιώργος
killbill Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2019 OP Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2019 Λόγω διαμονής σε επαρχία δεν γίνεται να τις βρω να τις δοκιμάσω. Εξάλλου το θεωρώ πρακτικά ανέφικτο να βρεις και τις 3 στο ίδιο μαγαζί. Η παραγγελία θα γίνει διαδικτυακά. Επειδή δεν έχω ιδέα από χαρακτηριστικά ζητάω μια άποψη. Εγώ το μόνο κριτήριο που έχω είναι ότι ίσως η Cort η οποία ήταν και η πιο ακριβή πριν την Black Friday , είναι τελική και η καλύτερη επιλογή.
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2019 εγώ cort στα λεφτά αυτά θα έπαιρνα και χωρίς να την πιάσω. Το eshop γενικά μου βγήκε καλό σε ό,τι πήρα με σήμα το μπιφτέκι
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2019 Τι μουσικη θα παιζεις στην κιθαρα? Γιώργος
killbill Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2019 OP Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Τι μουσικη θα παιζεις στην κιθαρα? Ροκ heavy metal . Τώρα διαβάζω πεντατονικες μόνος μου (ξέρω μουσική) και σόλο από γνωστά κομμάτια πχ bon Jovi, guns and roses, κλπ που κατεβάζω σε ταμπλατουρες από το ίντερνετ. Ξέρω κιθάρα αλλά μόνο ακόρντα και λίγη κλασική. Θέλω να μάθω να σολαρω σε ροκ μοτίβα
killbill Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2019 OP Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, dimsonic είπε εγώ cort στα λεφτά αυτά θα έπαιρνα και χωρίς να την πιάσω. Το eshop γενικά μου βγήκε καλό σε ό,τι πήρα Και εγώ πιστεύω ότι είναι καλή προσφορά. Η κιθάρα όντως είχε και έχει αυτή τη στιγμή 160 και μόνο το eshop την δινει 117 λόγω black Friday. Την μάρκα αυτή δεν τη ξέρω όμως. Μήπως η fender στα 119 είναι καλύτερη λόγω ονόματος? Δηλαδή αν παραβλέψω την Black Friday, έχω την Cort στα 160 και μια fender στα 119. Τι διαλέγεις είναι το θέμα
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2019 Μην παρεις κιθαρα με τρεις μονους μαγνητες ή δυο διπλους. Προτιμησε HSH ή HSS. Η αλλη μεγαλη διαφορα ειναι το μανικι με τα ταστα. Προσωπικα, θα επαιρνα squier ή καποια ibanez ισως. 1 Γιώργος
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2019 1 hour ago, killbill said: Την μάρκα αυτή δεν τη ξέρω όμως. Μήπως η fender στα 119 είναι καλύτερη λόγω ονόματος? Δηλαδή αν παραβλέψω την Black Friday, έχω την Cort στα 160 και μια fender στα 119. Τι διαλέγεις είναι το θέμα H cort άγνωστη μάρκα? Αν σου πω ότι η "fender" που θες στα 119 κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της cort? 2 με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση