Dorian Earl Gray Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2019 Καλησπέρα, μετακομίζω τη Δευτέρα στο εξωτερικό. Έχω δώσει όλα τα πράγματά μου σε μεταφορική, αλλά σκέφτομαι την ηλεκτρική κιθάρα να την πάρω με gigbag στο αεροπλάνο ως χειραποσκευή για να είμαι σίγουρος πως δε θα πάθει τίποτα. Έχω δει πολλές φορές μουσικούς να κάνουν το ίδιο, αλλά προσωπικά δεν έχω ξανακάνει κάτι τέτοιο. Θα έχω θέμα - π.χ. να μη με αφήσουν να την πάρω μαζί μου στο αεροπλάνο;
1_4_5 Alive Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2019 καλό θα ήταν να επικοινωνήσεις με την αεροπορική άμεσα, καθώς τα ενδεχόμενα είναι 1. να σε αφήσουν να την πάρεις μαζί σαν χειραποσκευή 2. να σε χρεώσουν επιπλέον 3. να σε αναγκάσουν να την φορτώσεις κάτω με τις βαλίτσες, όπου το πιο πιθανό είναι σε απλή gigbag να σπάσει.. Γιώργος - Keep Blues Alive
Dorian Earl Gray Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2019 OP Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2019 Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή. Πήρα τηλέφωνο την αεροπορική και με ενημέρωσαν. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, δεν υπάρχει πρόβλημα να την πάρω μαζί στο αεροπλάνο με μαλακή θήκη ως χειραποσκευή. 1
TamTam Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Dorian Earl Gray είπε Σε ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή. Πήρα τηλέφωνο την αεροπορική και με ενημέρωσαν. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, δεν υπάρχει πρόβλημα να την πάρω μαζί στο αεροπλάνο με μαλακή θήκη ως χειραποσκευή. Ποια είναι η εταιρία? (just for the record) Επεξεργασμένο 8 Νοεμβρίου 2019 από Tamtam
Wild_Rose Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2019 μια χαρά. Βέβαια ο Joe Bonamassa κλείνει και θέση μαζί με την εκάστοτε vintage Les Paul που θα έχει παρέα στην πτήση 1 I'd die without music...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση