Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2019 Ξυπνάς το πρωί..ετοιμάζεις καφέ. Λίγο YouTube και παθαίνεις το εγκεφαλικό. https://youtu.be/ljaeOFCeb2w 2 www.sonicspace.gr
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2019 Τι μου θύμησες...................το έχω δει και το έχω ακούσει φυσικά πολλά χρόνια πριν σε γνωστό κατάστημα τέρμα Σόλωνος. Το είχαν βάλει τότε και σε καλά ηχεία................................. Πολύ ωραίο concept. Βέβαια τα VA vst π.χ. που έχω στο οπλοστάσιο μου και τα έχω και κάθονται κιόλας, μπορούν να μου δώσουν ανάλογη ή και καλύτερη εμπειρία αλλά τα "πραγματικά" έχουν άλλη γοητεία. Και αυτό ήταν και είναι πολύ γοητευτικό. Να το είχα τώρα να το .... ταλαντώσω λίγο.......................... χαχαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2019 OP Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο Παναγόπουλος το έχει ακόμα. Θα τον δω την Τρίτη για τα ηχεία που αντιπροσωπεύω. Ωραία και τα βι Ες τι...αλλά ρε φίλε...όταν έχεις όλο το κουτί μπροστά σου είναι η απόλυτη τεστοστερόνη!! Επεξεργασμένο 13 Οκτωβρίου 2019 από Costas Siachamis www.sonicspace.gr
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2019 Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2019 24 λεπτά πριν, Costas Siachamis είπε Ωραία και τα βι Ες τι...αλλά ρε φίλε...όταν έχεις όλο το κουτί μπροστά σου είναι η απόλυτη τεστοστερόνη!! ε ναι. Και τα κοντρολς άμεσα. Άλλο τα πραγματικά κοντρόλς που έχουν πάνω τις λειτουργίες και όλη η δομή και άλλο τα ψηφιακά controllers. Βέβαια τα ψηφιακά έχουν πλεονεκτήματα, όπως αυτό που έχω της novation που δείχνει πολλά πράγματα και κρατάει visually τις ρυθμίσεις στα patch αλλά είπαμε. Το hardware έχει άλλη γοητεία. Ηardware synths γυρω γύρω και sysex dumps και το νιώθεις, 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2019 OP Δημοσιευμένο 13 Οκτωβρίου 2019 Νεφρά να έχουμε να δίνουμε. 2 www.sonicspace.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση