Harrisdfg Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2019 Θέλω να αγοράσω πακέτα ελληνικών ρυθμών για το Korg pa3x . Είμαι μεταξύ του πακέτου από τον Σωκράτη (Κρήτη) και του πακέτου απο το Studio R... Θα ήθελα την γνώμη ατόμων που έχουν αυτούς τους ρυθμούς ... Ποιο από τα δύο πακέτα θα μου προτείνατε ;;;;;
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2019 Guru Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) https://www.musicorama.gr/products/musicorama-ultimate-style-set-korg-pa3-x-pro Αλλά προυποθέτει να έχεις τοποθετημένη και την επέκταση μνήμης. EDIT: Το ίδιο ισχύει και για το StudioR. Γενικότερα, και τα δύο βασίζονται σε λούπες - samples. Επεξεργασμένο 9 Οκτωβρίου 2019 από Μανώλης Χναράκης
mikeguitar Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2019 Εγώ πάλι θα σου πρότεινα studior μια περιοίηγηση στο κανάλι του στο youtube θα σε πείσει.Η απόφαση εννοείτε είναι δική σου. 1
stavros_d80 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2019 Δημοσιευμένο 9 Οκτωβρίου 2019 musicorama set έβγαλε και update σε pads και είναι φωτιά! 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση