boukas Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 Καλά αν είναι τράβα από τον νακα, πρήξε τα παιδιά και αν ξέρουν θα σου πουν. Παίζει όμως να είναι και ασυμβατότητα της emu με το messenger; Ρωτάω δεν ξέρω :oops: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
jmone Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 τους το ρώτησα αυτό και περιμένω απάντηση όταν μου έρθει και αυτό το mail και με αποκάμει εντελώς θα σας το στείλω να γελάσουμε όλοι μαζί :D ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
jmone Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 το τελευταίο mail που λαμβάνω δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ παραπάνω με το θέμα. σε εμένα δεν δούλεψε αν δουλέψει σε κανέναν να μου το πει να ξέρω τι έκανα λάθος Dear Johnny. Thank you for contacting E-MU Support. You have to do some settings in PatchMix DSP first, before you can use MSN: WDM applications (e.g. MSN) require you to insert a "HOST WAVE L/R" send in order to send audio from 'PatchMix DSP' to the application. To do this right click on the inserts of the strip which has the audio you wish (in this case the strip for your mic) to send and choose 'Insert Send (Output to ASIO/WAVE or Physical Out)'. Then click on the drop down menu and choose 'HOST WAVE L/R' and hit 'OK'. Now the audio from this strip will be available in your WDM audio application (and your conversation partners should be able to hear you). Please note that you can not use the 'HOST WAVE L/R' send more then one time. If you have already inserted this send into one of the strips then the entry will be greyed out in the drop down menu. Please retain all the previous correspondence when replying to this email. Best Regards, Christian Kersebaum E-MU Technical Support ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
boukas Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 Το έκανες; Αν δεν δούλεψε τράβα στον νακα και πες τους το πρόβλημά σου και κάτι θα σου πουν "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
jmone Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 28 Φεβρουαρίου 2007 τελικά το πρόβλημα λύθηκε :D :D :D απλά για να ακουστεί ανθρώπινα πρέπει να δουλέψεις στα main inserts προσοχή στο test του msn δεν θα έχετε επιλογή volume αλλά ένδειξη σήματος θα υπάρχει από κάτω βάζω το τι πρέπει να γίνει στα main inserts δεξί click insert send (output ASIO/wave or physical out) και επιλέγεις host wave L/R :D :D :D μπορείτε να το κάνετε και στο insert του mic αλλά δεν ακούγετε και τόσο καλα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση