jmone Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 όταν κάνω κλήση στο msn το volume του συνομιλητή μου κατεβαίνει στο 0 το σηκώνω και ξανά πέφτει (κατά τη μετακίνηση του volume ακούω ήχο) με την παλιά κάρτα (SB Live Player 5.1) δεν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
maze Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 και γω ειχα παρομοιο προβλημα με το msn και emu.ακομα και οταν δεν χρησιμοποιω την καρτα,αλα απλα να την εχω εγκατεστημενη.το προβλημα λυθηκε με την καινουρια εκδοση του messenger live beta :D
jmone Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 αυτή την έκδοση έχω και εγώ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
jmone Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 έκανα ένα reinstall και το πρόβλημα έφτιαξε αλλά δεν βλέπει mic τώρα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
white_wolf Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 vre giname polloi telika me to idio provlima paides!!!!ara kati den paei kala me to thema tou msn kai tis emu.egw exw tin 1820m kai enoite oti me tipota de mporw na milisw sto msn!!!
jmone Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 14 Φεβρουαρίου 2007 για αρχή γράφε ελληνικά :wink: τι πρόβλημα σου βγάζει εσένα :?: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
white_wolf Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2007 Στις ρυθμίσεις ήχου του msn κ εγω δε μπορώ να σηκώσω το ηχειάκι και επίσης το μικρόφωνο δεν ακούγεται απο καμία είσοδο της κάρτας.τι routing πρέπει να κάνω?ξέρει κανείς?
jmone Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να παίζει με το πρόβλημα μας; ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
boukas Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Για ρωτήστε ρε παιδιά απ' ευθείας την emu ή το τεχνικό τμήμα του νακα ( :lol: :lol: :lol: :lol: ) να σας πουν τι μπορεί να φταίει γιατί παραείναι κουλό το πρόβλημμά σας. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7
jmone Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 OP Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2007 λοιπόν από κάτω βλέπουμε 2 mail που έλαβα από την emu για το πρόβλημα μας 1st mail Dear Sir, Windows does not manage your sound card anymore, you need to change this in your patchmix. Move the slider up and down for the volume of your microphone. :o ε δεν το είχα φανταστεί :lol: :lol: :lol: 2nd mail You are likely to have another soundcard such as an on board audio on your PC. You need to disable this in the BIOS then reinstall your EMU card. This should sort out this issue ρε παιδιά δεν προσλαμβάνετε εμένα; καλύτερα θα τα λέω και που ξέρεις μπορεί να βοηθήσω και κανέναν φουκαρά :lol: :lol: :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση