ex-VangelisV Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2019 1 ώρα πριν, loukask6 είπε Εννοείται ότι δεν θα προχωρήσω παραπέρα. Ήθελα να δω την όλη διαδικασία. Το IBAN του λογαριασμού σου που το δείχνεις σε όλους μας πως το βρήκαν? Ή έδωσες ένα ψεύτικο?
loukask6 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2019 Έδωσα έναν... ανενεργό λογαριασμό (να δω και πώς θα εμφανιστεί εκεί)
aenimal Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2019 One more .... [email protected] " Ακόμα προς πώληση; Χρειάζομαι την επείγουσα απάντησή σας "
George E. Åggelakis Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2019 Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2019 τα ιδια και εγω... [email protected]
KZ Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2020 Παιδιά καλησπέρα...επειδή δυστυχώς δεν γνώριζα και έστειλα στον τυπά τα στοιχεία μου (Iban , όνομα και διεύθυνση ) να αγχωθώ η απλά κόβω επικοινωνία; μπορει να κάνει κάτι μόνο με αυτά που έχει; 1
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2020 Δεν έπρεπε. Αγνωστο το τι μπορεί να κάνει. Εγω θα πήγαινα και θα έκλεινα τον λογαριασμό άμεσα. 1 με σήμα το μπιφτέκι
KZ Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2020 Κοιτά μου έστειλε το κλασικό μειλ μετά ότι για να πάρω τα λεφτά πρέπει να ακολουθήσω μια διαδικασία κτλπ το οποίο φυσικά δεν έκανα ... θέλω να ελπίζω πως δεν μπορεί οποιοσδήποτε με έναν αριθμό iban να κάνει διαφορα
dimsonic Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2020 έχει και το όνομά σου και τη διεύθυνση. Τουλάχιστον πήγαινε στην τράπεζα και ενημέρωσέ τους και ρώτα τους. Εγώ σου είπα τι θα έκανα. Κι ας έχει τρέξιμο. Θα τον έκλεινα. Ούτε καν θα τον άδειαζα. με σήμα το μπιφτέκι
KZ Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2020 Θα μιλήσω μαζί τους...ευχαριστω πολύ...ρε τον κερατα..!!
Jazzjoker Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2020 Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2020 4 hours ago, KZ said: μπορει να κάνει κάτι μόνο με αυτά που έχει; Όχι. Έχει φοβερή πλάκα πάντως στα υποτιθέμενα transfer orders που έλαβες, η φωτογραφία ως στοιχείο εγκυρότητας. Δηλαδή αυτού του τύπου οι μαζικές απατεωνίες έχουν μια ερασιτεχνική αφέλεια συνήθως. Υπόψη ότι αυτά τα scams δεν είναι ένας μοναχικός τύπος που ψάχνει να βρει θύματα. Είναι ολόκληρες επιχειρήσεις (με έδρα συνήθως φτωχές αφρικανικές ή ασιατικές χώρες) όπου έχουν δεκάδες υπαλλήλους πίσω από υπολογιστές που όλη μέρα κάνουν αυτή τη δουλειά. Το ίδιο ακριβώς email στέλνεται σε χιλιάδες πωλητές από site αγγελιών σε όλον τον κόσμο. Κάποιοι τσιμπάνε και στο επόμενο βήμα που είναι να στείλουν στοιχεία ταυτοποίησης ή αριθμούς καρτών, pin κλπ. Ενωμοτάρχης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση