Superfunk Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Ποσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ντραμμερ ειναι ο (80χρονος) RINGO... Επεξεργασμένο 23 Σεπτεμβρίου 2019 από Superfunk 7 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Ledge Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2019 13 minutes ago, Superfunk said: Ποσο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ντραμμερ ειναι ο (80χρονος) RINGO... άσε που -πέρα από το κομοδινί μαλλί- μοιάζει επιεικώς 60... 1
Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δεν το βαριέμαι ποτε Το brake του R. Star στο τελος του πρωτου ρεφραιν ηταν νιαου. Το αφησε ομως οπως ηταν, ο αδιστακτος. 1 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Nestoras Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2019 Με τέτοια κομματάρα παίζω κι' εγώ τύμπανα. InfluenSir!
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2019 Administrator Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2019 Ωραία δουλειά! Το παλιό με το καινούργιο, σε όλο τον κόσμο. Όλοι κερδισμένοι. Live and let Live.
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2019 Guru Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2019 Γιος του Willie Nelson, o Lukas. Kαινούργια ανακάλυψη. About the F demented chord: “It was a combination of three ways, really. Some were from people showing them to us; for example, Jim Gretty who was a guy from a guitar shop in Liverpool called Hessy’s. He had a guitar and was a jazz player, and I remember him showing us a chord that was F, but it had a couple of notes added. We called it F demented!" 1 Hλιθιούθιερ
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2019 εγω να πω την αμαρτία μου, αυτό το τραγούδι σε βίντεο δεν μπορώ να το δώ αν δεν τραγουδάει ο drummer. 1 με σήμα το μπιφτέκι
funkysoul Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσιευμένο 24 Σεπτεμβρίου 2019 πολυ καλο και αυτο.θα ελεγα οτι στην εκτελεση του the last waltz ακομη δεν ξερω πως η καντρι εγινε σοουλ στο δευτερο κουπλε papa don't take no mess!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση